Netflix komt met contract zodat je wederhelft jouw bingesessies niet verpest

redactie 1 Aug 2019 Entertainment

Sommige stelletjes tekenen een samenlevingscontract of gaan voor een geregistreerd partnerschap. Lekker belangrijk. Dit is pas echt wat je nodig hebt om je relatie een beetje chill te houden. Netflix komt namelijk met een contract zodat je op een goede manier met elkaar een serie kunt kijken.

Als je samen een serie gaat kijken is het wel handig dat een van de twee niet op een vrije dag de hele serie gaat bingen, zodat de ander zwaar achterloopt. Tegenwoordig komen hele seizoenen van series in een keer online, de tijd dat je een dag in je agenda vrijhoudt om een serie te kijken is dus voorbij.

Contract

Dankzij Netflix kun je dus een co-watching contract aangaan waar een paar regels aan verbonden zijn. Zo mag je bijvoorbeeld niet in slaap vallen of afgeleid worden door je telefoon waardoor er teruggespoeld moet worden. Het is helemaal uit den boze om een serie verder te kijken zonder dat de ander erbij is en niet spoilen.

We snappen niet helemaal hoe die laatste twee samengaan aangezien je niet vooruit mag kijken, hoe kun je dan ooit iets spoilen. Maar goed er mag eigenlijk ook niet gepraat worden tijdens de serie. Die zouden wij optioneel laten om het misschien toch nog een beetje gezellig te houden.

Netflix contract
Bron: Netflix
Reageer op artikel:
Netflix komt met contract zodat je wederhelft jouw bingesessies niet verpest
Sluiten