Netflix pakt nieuwe Koreaanse hit met Badland Hunters

Nog niet zo heel lang geleden was zo’n beetje de gehele wereld in de ban van de hitserie Squid Game. Sterker nog, die serie is de meest bekeken serie ooit op de streamingsdienst. Netflix wil dat succes nog eens dunnetjes overdoen, want er staat nu weer een Zuid-Koreaanse topper op Netflix!

En het lijkt erop alsof deze titel in de voetsporen gaat treden van zijn grote broer, want hij is op dit moment ook al de meest gestreamde film op het moment!

Badland Hunters 

In Badland Hunters worden we meegenomen door een post-apocalyptische wereld die de naam badlands draagt. Het is kommer en kwel in deze fictieve wereld, want alles en iedereen wordt geteisterd door gemuteerde zombies. De Badland Hunters, een groep jagers, wordt ingezet om de samenleving van deze zombies te beschermen en op zoek te gaan naar de juiste middelen om de mensheid te voorzien. Zie het als een Koreaanse versie van The Last of Us.

Cast

De hoofdrol in deze film, personage Nam San, wordt vertolkt door niemand minder dan Ma Dong-seok. Die ook wist te schitteren in meerdere films uit het marvel universum, zoals Eternals. Tegenspeler Choi Ji-wan, wordt gespeeld door Lee Jun-young. Een K-pop ster uit bands als UNB en U-KISS. Tegenwoordig lijkt hij zich meer te focussen op filmrollen, dan op het maken van tienermuziek lijkt het wel.

Wie fan is geweest van de serie Squid Game, kan deze film eigenlijk niet overslaan. En het beste van alles is, hij is vanaf nu te streamen op Netflix! Eerst trailertje checken voordat je ‘m aanzet vanavond? Die staat hieronder!

Reageer op artikel:
Netflix pakt nieuwe Koreaanse hit met Badland Hunters
Sluiten