Er komt een nieuwe natuurdocumentaire op Netflix

redactie 16 Jul 2019 Entertainment

Als je niet genoeg kan krijgen van natuurfilms, dan hebben we goed nieuws. Netflix gaat een nieuwe natuurdocumentaire maken. Na Our Plant, komt er nu Oceans. In Oceans neemt de streamingdienst je mee in de onderwaterwereld.

We leven in een wonderschone wereld en hier maken documentairemakers goed gebruik van. Verschillende docu’s laten ons de meest prachtige plekken op aarde zien. In de nieuwe docureeks van Netflix zal elke aflevering over een andere oceaan gaan. “De oceanen op deze planeet bedekken 70 procent van de oppervlakte maar er is maar weinig bekend over het unieke karakter van elke oceaan. De serie zal de diversiteit vieren van de grootste leefgebieden van onze planeet en de buitengewone wezens die daarin leven”, laat Netflix weten in een persbericht.

Goede deal

Oceans is een onderdeel van een deal die Netflix heeft gesloten met producent James Honeyborne, de man achter Blue Planet II van de BBC. Eerder dit jaar dook Netflix voor het eerst in de natuurwereld met Our Planet, waarin voice-over David Attenborough de kijker vooral een natuurbehoudboodschap gaf. Die serie werd dan ook in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds gemaakt. Het is nog wel even wachten op de serie Oceans, want de productie gaat dit najaar van start.

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe natuurdocumentaire op Netflix
Sluiten