Russische Natasha wint FHM 100 Sexiest-verkiezing en is Meest Sexy vrouw ter Wereld

De kruitdampen zijn opgetrokken en de stemmen zijn geteld, de uitslag van de FHM 100 Sexiest Women-verkiezing is bekend. And the winner is… Natasha! Wellicht beter bekend als Instagram-fenomeen Natalee.007 (Natasha is haar artiestennaam). De Russische vlam liet beroemde beauty’s als Alexis Ren en Kate Upton achter zich.

Niet zo’n beetje ook, want Natasha won met een overmacht aan stemmen. In de finale stemming had ze dubbel zoveel stemmen als de andere genomineerden. In totaal zijn er meer dan 34.000 stemmen uitgebracht. In een reactie op haar uitverkiezing laat Natasha aan FHM het volgende weten: “De FHM 100 Sexiest-verkiezing is al jaren een begrip en ik vind het een eer dat ik tot winnares ben verkozen. Ik zou al mijn fans en mensen die op mij hebben gestemd van harte willen bedanken.”

https://www.instagram.com/p/B42ZP5GHMR3/

Instagramfenomeen

De 20-jarige blondine groeide dankzij Instagram uit tot een internationale bekendheid. Inmiddels heeft ze meer dan 3 miljoen volgers. En dan te bedenken dat ze net een jaartje bezig is, nadat ze werd ontdekt door de wereldberoemde fotograaf Mavrin. “Mavrin en ik hebben elkaar eigenlijk bij toeval ontmoet. Ik deed eerder af en toe fotoshoots, maar die zijn nooit op social media terecht gekomen. In een tijdsbestek van één jaar heeft hij me over de hele wereld populair gemaakt. Dankzij hem werd ik verliefd op muziek en ben ik begonnen aan mijn carrière als DJ. Mavrin en zijn team hebben me gemaakt tot wie ik ben.”

https://www.instagram.com/p/B4IRNf6n3lV/

Prominent rijtje

Natasha komt in een bijzonder rijtje te staan. Zo is ze na Anna Koernikova in 2002 de eerste Russische schoonheid die met de titel aan de haal gaat. De FHM 100 Sexiest-verkiezing is ontstaan bij de Engelse FHM, die de verkiezing in 1995 voor het eerst organiseerden. De verkiezing bracht verder winnaressen voort als Claudia Schiffer (1995), Jessica Alba (2007), Megan Fox (2008), Mila Kunis (2013), Jennifer Lawrence (2014) en Margot Robbie (2016). In 2017 was actrice Gal Gadot de laatste die won, daarna hield de Engelse editie op te bestaan. Wij hebben de verkiezing dit jaar nieuw leven ingeblazen, als internationale tegenhanger van de FHM500, het magazine met de 500 mooiste vrouwen van Nederland.

Onze hoofdredacteur Chris Riemens heeft er ook nog wel wat over te zeggen: “De FHM 100 Sexiest-verkiezing is in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een begrip. Na de introductie van de FHM500 hebben wij ons gefocust op het vrouwelijk schoon in Nederland, maar de terugkeer van de 100 Sexiest hebben we weer een  internationale tegenhanger. Natasha is een fenomeen op Instagram. In een jaar tijd heeft ze meer dan drie miljoen volgers aan zich weten te binden, dat is ongekend. Dat ze extreem populair is, blijkt ook wel uit het feit dat ze dubbel zoveel stemmen heeft gekregen als nummer twee Alexis Ren.”

Top-10 FHM 100 Sexiest-verkiezing

1. Natasha
2. Alexis Ren
3. Gal Gadot
4. Kate Upton
5. Marina Laswick
6. Mila Kunis
7. Margot Robbie
8. Hannah Palmer
9. Emma Watson
10. Rihanna

De volledige top-100 van de FHM 100 Sexiest Women-verkiezing én een shoot met winnares Natasha verschijnt vanavond op FHM.nl. Hou het in de gaten!

Reageer op artikel:
Russische Natasha wint FHM 100 Sexiest-verkiezing en is Meest Sexy vrouw ter Wereld
Sluiten