Dit nachtkastje kan je omtoveren in een schild en knuppel ter zelfverdediging

redactie 18 Jun 2019 Entertainment

Als stoere man wil jij natuurlijk altijd klaar zitten om je lieve vriendin te beschermen tijdens een inbraak. In dat geval kan je natuurlijk een pistool aanschaffen, maar daarbij heb je één groot probleempje: het is illegaal. Het bedrijf Woodquail heeft daarom de uitkomst. Deze meubelmaker verkoopt namelijk een nachtkastje die je kan omtoveren in een heus schild en honkbalknuppel. 

nachtkastje

Het is niet ongebruikelijk dat mensen die bang zijn voor inbrekers met een honkbalknuppel onder het bed slapen. Erg praktisch is dat echter niet. Je zal hem namelijk snel tevoorschijn moeten grabbelen en wat doe je om klappen van de inbreker af te weren? Gelukkig heeft dit nachtkastje de uitkomst. Ten eerste ziet het er vrij stijlvol uit naast je bed en daarbij heb je ook nog een heus schild. Het moge duidelijk zien. Niemand die jou meer wat kan maken vanaf nu.

nachtkastje

Ook te verkrijgen via Marktplaats

Het product wordt in het buitenland verkocht via Amazon, maar aangezien we dat in Nederland niet hebben kun je gelukkig ook op Marktplaats terecht. Even vlug zoeken bewijst namelijk dat het ook door Nederlanders verkocht wordt.

nachtkastje
Reageer op artikel:
Dit nachtkastje kan je omtoveren in een schild en knuppel ter zelfverdediging
Sluiten