Mysteryland onthult veelbelovende line-up en spectaculair programma

Het mysterie blijft geen mysterie meer want vandaag verklappen we de line-up van het grote 3-daagse festival Mysteryland. Maak je klaar voor een weekend om met je vrienden grenzen te verleggen en te flaneren op je favoriete muziek

De muziekgenres zijn uiteenlopender dan ooit. Raven op Techno, billen schudden op afro of toch liever hakken op Hardstyle? Het kan niet anders dan dat er niet iets tussen zit waar jouw benen van gaan bewegen.

Mysteryland line-up

Het festival staat bekend om haar diverse muzikale line-up en ook deze editie is daar geen uitzondering op. Niemand minder dan techno koningin Charlotte de Witte zal de mainstage afsluiten met een ongekende closing act. Daarnaast kunnen liefhebbers van het techno het hele weekend genieten van onder andere HI-LO, I Hate Models, Lilly Palmer, ARTBAT en 999999999.

Verder zijn er ook stages van onder andere Elrow en een debut van Joy als nieuwe stage host. Andere opvallende namen die de line-up zullen versterken zijn onder meer Nic Fanciulli, WADE, Sam Divine, Chelina Manuhutu, Franky Rizardo, Ilario Alicante, Archie Hamilton en nog veel meer.

 

Met een breed scala aan muziekstijlen, waaronder Techno, House, Hardstyle, Trance, EDM, R&B, Hip Hop en Afrobeats, heeft het festival voor ieder wat wils. Speciale back-to-back optredens worden verzorgd door Fedde le Grand b2b Mark Knight, Chelina Manuhutu b2b Fleur Shore, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Max Dean b2b Luke Dean, Yellow Claw b2b Natte Visstick en vele anderen.

Mysteryland

Faciliteiten

Op de Mysteryland camping is er nog veel meer te ontdekken, zoals de relaxte Healing Garden waar je even kunt chillen voordat je losgaat op de afterparties. Voor bezoekers zijn er allerlei slaapplekken, van basic ‘bring your own tent’ tickets en camperplekken tot het chille ‘Friends Camp’ en ‘Comfort Camp’ voor wie wat meer luxe wil. Die laatste twee hebben ook nog een zwembad, wellnessruimte, restaurant en een ontbijtbuffet. En goed nieuws: de camping zit deze keer dichter bij het festivalterrein, dus geen eindeloze wandelingen meer.

Na het succes van vorig jaar is duurzaamheid wederom een belangrijke pijler voor Mysteryland. Het festival heeft namelijk een eigen opgewekt groene stroomnetwerk.

Tickets

Mysteryland vindt plaats van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Fans die het festival niet willen missen scoren hun dag-, weekend- en campingtickets voor Mysteryland 2024 via www.mysteryland.nl.

Reageer op artikel:
Mysteryland onthult veelbelovende line-up en spectaculair programma
Sluiten