Mysteryland pakt dit weekend uit met grandioze jubileumeditie

Als festivalliefhebber heb je rond deze tijd van het jaar al een uitgebreid festivalportfolio opgebouwd. Hoewel we langzaam het einde van het festivalseizoen naderen staat er dit weekend nog één knaller op de agenda om jouw festival-CV pas écht compleet te maken: Mysteryland! Laat het nou net zo zijn dat Mysteryland jarig is aankomend weekend en wie jarig is trakteert. Dat doen ze met een monsterlijke jubileumeditie. Boffen wij even.

Als grondleggers van de elektronische muziekfestivals heeft Mysteryland een aardige reputatie hoog te houden.

Mysteryland

Elk jaar wordt line-up weer gevuld met muzieklegendes van de meest uiteenlopende muziekgenres, wordt het oog getrakteerd op een visuele traktatie van jewelste, kun je lekker afteren op de Mysteryland camping waar een heerlijk sfeertje hangt én waar ook nog eens de dikste afterparties worden gehouden.

Dit jaar blaast Mysteryland dertig kaarsjes uit en dat gaan ze groots vieren. Hier is een voorproefje van wat je dit weekend te wachten staat op hun verjaardagsfeestje.

Een line-up van jewelste

Mysteryland heeft dit jaar het geld niet op de bank laten verstoffen. Met klappers als Hardwell, Timmy Trumpet, Joris Voorn, James Hype, Mau P, Oliver Heldens en Alesso is teleurstelling simpelweg onmogelijk.

De genres zijn uiteenlopender dan ooit. Opwarmen met lekkere houseplaten? Tram ‘m af bij PIV stage. Meer into techno? Adam Beyer verwelkomt je bij zijn Drumcode stage. Klaar voor het hardere werk? Dan kan je beuken bij de Nachtcollege stage op hard-techno sets van DIØN en Cynthia Spiering om er maar een paar te noemen. Als je hierna nog van je resterende trommelvlies af wil wordt het tijd je te begeven naar de Thunderdome stage.

Voor wat vunzigere deuntjes kan je terecht bij, je raadt het al, de Vunzige Deuntjes stage. Hier kan je dansen op de muziek van nationale parels zoals Frenna, Broederliefde, Tabitha en Jonna Fraser.

Mysteryland

Glamping

Als jij jezelf als een rasechte Mysteryland-fan beschouwt, is overnachten op de camping een must. De Mysteryland camping is een droom. Eten uit alle windstreken, chillplekken om neer te ploffen, een zwembad om af te koelen, wellness om bij te komen van te fanatiek hakken bij de Thunderdome-stage, sportactiviteiten voor als je nog niet aan je 10.000 stappen bent gekomen, kortom, meer te doen dan jij in één weekend voor elkaar krijgt. Je kunt natuurlijk je eigen gammele tent uit het jaar nul opzetten of jezelf trakteren op een glamping-ervaring. Maar of je nu gaat voor een sjieke tent met ontbijt, een vooropgezette kampeertent of gewoon je eigen tent, alle campingbezoekers hebben toegang tot de officiële Mysteryland afterparties!

Afterparties

Een weekend kamperen op Mysteryland doe je niet alleen voor de complete festivalbeleving, maar vooral voor de afterparties die je niet wil missen. Campingbezoekers worden namelijk getrakteerd op extra feestjes en die beginnen al een dag eerder op vrijdag.

Vrijdag wordt afgetrapt af met optredens van onder andere Joel Corry en Marten Høger. Zaterdag wordt nog gekker met een speciale afterparty op het festivalterrein, exclusief voor de campinggasten. Onder andere GORDO, Mau P en Horse Meat Disco houden het feestje tot diep in de nacht gaande.

Wil je deze memorabele jubileumeditie nou niet missen, dan heb je geluk. Er zijn nog tickets beschikbaar op www.mysteryland.nl.

Mysteryland
Foto: Tom Doms
Reageer op artikel:
Mysteryland pakt dit weekend uit met grandioze jubileumeditie
Sluiten