We hebben het perfecte Valentijnsdag cadeautje voor je meisje gevonden

Redactie 12 Feb 2019 Entertainment

Joehoe, gasten! Tijd om in actie te komen. Met een roos en een kusje op de mond kom je anno 2019 niet meer weg vriend. Met Valentijnsdag wil ze een cadeautje zien. Als het even kan iets glimmends en glinsterends.

Wij helpen je wel uit de brand hoor. My Jewellery heeft een Valentijnsactie lopen waarbij het zonde zou zijn als je er geen gebruik van zou maken. Uiteraard gaat je dat geld schelen, want die actie houdt in dat je 20% korting krijgt op je bestellen, als je de kortingscode FHM20 invult.

Betaalbaar

En dan kun je heel wat moois voor haar uitzoeken maat. Van een leuke ketting tot een armbandje en van een ring tot een oorbel. Jij weet het beste wat je vriendinnetje het leukst vindt (oftewel: wat ze wel draagt) dus jij kunt inschatten wat ze het leukst vindt. Het mooie is bovendien dat het allemaal heel netjes betaalbaar is. De prijzen liggen allemaal zo’n beetje tussen de 10 en 30 euro. Als je nagaat dat je er ook nog 20% korting op krijgt, dan kun je nog wat geld overhouden voor nieuwe schoenen voor jezelf.

20% korting makker

Dus, ga als de wiedeweerga naar de Valentijnspagina van My Jewellery en scoor als de sodemieter een cadeautje voor je meisje. Vergeet de kortingscode FHM20 niet te gebruiken voor de 20% korting, dan wordt het allemaal nog op tijd thuisbezorgd zodat je haar kunt verrassen. De actie loopt tot en met 14 februari 00:00 uur, dus mocht je te laat realiseren dat het Valentijnsdag is en je geen cadeautje hebt, dan kun je altijd nog ik-ben-een-dag-te-laat-maar-niet-minder-gemeend-kaart trekken. Succes vriend!

My Juwellery

In samenwerking met My Jewellery

Reageer op artikel:
We hebben het perfecte Valentijnsdag cadeautje voor je meisje gevonden
Sluiten