Muzikale jongen begint eenmansband en speelt de tent plat

Echte artiesten verdienen altijd applaus. Er zijn maar weinig mensen die zelf de muziek maken en bij een optreden alles live zingen, in plaats van dat er een bandje op de achtergrond meeloopt. Weg met dat soort rommel, het wordt tijd voor mannen die echt iets kunnen met een instrument.

Dominic Fragman is zo’n artiest. Hij kan echt wat met een instrument en daar laat hij het niet bij. De muzikale Dominic presteert het zelfs om zowel de gitaar als de drums tegelijk te bespelen en ook nog eens erbij te zingen! Het is weinig mensen weggelegd één van die drie onder de knie te hebben, maar onze Do doet het gewoon allemaal en daar hebben we respect voor.

Het is bijzonder lastig om meerdere instrumenten tegelijkertijd te spelen, maar het is al helemaal moeilijk om ook nog eens verschillende ritmes aan te houden. Petje af voor deze baas die met zijn blote klauwen en rauwe mannenstem muziek maakt. Als een ware one man army rockt hij het dak eraf. Misschien is het wel een idee om wat vrienden te zoeken om een band te vormen.

Reageer op artikel:
Muzikale jongen begint eenmansband en speelt de tent plat
Sluiten