Trek je leukste outfit en leipste hardloopschoenen aan voor de Movember-Run

Trek de hardloopschoenen aan en begin met trainen, want op 30 november mag je weer gaan hardlopen. En dit keer doe je het niet voor jezelf, maar voor de mannen die lijden aan prostaatkanker en denken aan zelfdoding. Trek wel je meest feestelijke outfit aan, want het thema is ‘Born to be Alive’. Lekker de 70’s style dus.

Op de 30ste gaan we lekker rennen voor Movember. Dit jaar is het alweer de 7de editie en het einde is nog lang niet inzicht. En het einde, dat is waar de organisatie voorstaat, komt voor veel mannen veelte vroeg. Wij als FHM zijn daarom al fanatiek begonnen met trainen. Want een evenement als dit, dat verdient gewoon een medaille.

Groeien

Het evenement trapte af in 2013. En met 350 deelnemers mogen de boys en girls trots zijn op wat ze hebben bereikt. Volgens de organisatie zijn ze niet alleen qua deelnemers gegroeid, ook de vrijwilligers melden zich aan de lopende band aan. De organisatie zegt er het volgende over: “We zetten met zijn allen de schouders eronder om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om mee te doen met de MoRun. Goed om te weten is dat je zeker geen man hoeft te zijn of een snor hoeft te hebben om mee te doen – een phony moustache is geen probleem – en je hoeft zélfs niet te rennen. Je mag het parcours van 5 kilometer ook wandelen, joggen achter de kinderwagen, skaten of afleggen in een rolstoel. De Movember Run Amsterdam is voor iedereen die de gezondheid van de man een warm hart toedraagt en samen met ons geld wil inzamelen voor prostaat- en teelbalkankeronderzoek en het terugdringen van het aantal zelfdodingen onder mannen.”

MoRun Amsterdam 2016

Prijzen

FHM wil natuurlijk altijd winnen. Voor ons is het doel dan ook om de titel “NK Hardlopen met snor” te winnen. Dat wordt dan onze eerst prestatie die goedgekeurd is door de Nederlandse Atletiekunie. Ben jij niet zo fanatiek en professioneel getraind als ons? Dan kan jij de prijzen voor Beste Snor of Beste outfit naar binnen slepen. Doe je best dus!

Inschrijven

Score nu je tickets via de deze link en rennen maar. Ben jij geen hardloop fanaat dan kan je alsnog je steentje bijdragen. Je doet het immers voor de medemens! Help ze hier!

Reageer op artikel:
Trek je leukste outfit en leipste hardloopschoenen aan voor de Movember-Run
Sluiten