The Mountain uit Game of Thrones daagt Conor McGregor uit voor gevecht

Redactie 20 jul 2018 Entertainment

Ooit zei Conor McGregor dat hij tegen Hafþór Júlíus Björnsson aka The Mountain uit Game of Thrones wilde matten. In een video van een paar jaar geleden. Destijds worstelden ze een beetje met elkaar in de video, maar leek het vooral een grap. Alleen nu lijkt de sterkste man van de wereld van 2018 toch met hem te willen afrekenen.

De teller van die video staat inmiddels op veertig miljoen, dus dat er een groot publiek is voor deze fight is één ding dat zeker is. Ondanks dat McGregor toen vooral bezig was met zijn gevecht tegen Jose Aldo, kon hij het toch niet laten een grote bek op te zetten: “It was a lot of fun. That’s a big man – 6-foot-9, 400 pounds. And I still folded him up.”

Daar wil Björnsson nu even op terugkomen. Hij is waarschijnlijk niet zo blij dat iemand die zowat tot zijn navel komt, roept dat ‘ie hem easy verslagen heeft. “Bring me some shorts and put us in a cage, I’ll fight again. I had him a few times, but I just didn’t want to break him. I was like, ‘Fuck this, I’m not going to run after this small guy! He’s running around, you know? I don’t have cardio for running around after small guys”, zegt hij over de video uit 2015.

Het zou best een interessant gevecht kunnen zijn. Tuurlijk The Mountain is drie keer zo breed en groot, maar McGregor wint in snelheid en behendigheid. Wellicht gaat het gevecht wel helemaal nooit plaatsvinden, maar het lijkt er toch op dat ze er allebei ook niet voor weglopen. Wij blijven gewoon hopen.

Foto: Instagram.

Reageer op artikel:
The Mountain uit Game of Thrones daagt Conor McGregor uit voor gevecht
Sluiten