Motorbike Drone is de nieuwe high-tech misdaadgadget van de politie in Dubai

Redactie 11 okt 2017 Entertainment

De blauwe, of beter gezegd groene pettenbrigade in Dubai neemt alvast een voorschot op de toekomst, want daar hebben de Arabische boevenvangers een motorbike drone aan het toch al indrukwekkende vehikelpark toegevoegd.

De motorbike drone kan als ‘ie volledig is opgeladen snelheden bereiken tot wel 70 km/u. Mochten ze achter een crimineel in een van de vele supercars uit het Emiraat aanzitten, dan zal er toch effe iets anders van stal moeten worden gehaald. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden, aangezien de politie kan kiezen uit een riante verzameling bolides met onder meer een Mercedes SLS, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R, Ferrari FF, Audi R8 of Bentley Continental GT. Mochten er echt serieuze snelheden moeten worden gehaald, dan kan men altijd nog keizen voor de Bugatti Veyron of Porsche 918 Spyder.

Maar al die vierwielers is voorlopig niet hetgeen waar de aandacht van het corps naar uitgaat. Die willen allemaal op die drone vliegen natuurlijk. Moet je nog wel lef voor hebben. Dadelijk vlieg je tegen de Burj Khalifa aan en donder je van dat ding af. Nou, dan ben je nog niet jarig. Ziet er wel lijp uit zeg!

Reageer op artikel:
Motorbike Drone is de nieuwe high-tech misdaadgadget van de politie in Dubai
Sluiten