Mortal Kombat blockbuster is in productie

redactie 17 Sep 2019 Entertainment

De meest brute game ooit gemaakt krijgt zijn eigen film. Dit langverwachte spektakel staat bij vele fans al lang op het verlanglijstje. Nu lijkt er toch echt ruimte voor gejuich, want de productie van Mortal Kombat (de film) is in productie gegaan in Australië.  

Nieuwe blockbuster

Er is nog niet veel bekend over dit mysterieuze project. We kunnen alleen maar hopen dat het even heftig en bloederig is als de geliefde game. We hopen toch minstens op een dikke R-rated blockbuster. Sorry voor alle kindjes onder de zestien, maar als deze film geen bloed of vliegende ingewanden heeft dan is die, laten we eerlijk zijn, nutteloos! De schrijver van de Mortal Kombat film, Greg Russo, laat in ieder geval weten dat het project uit de start blokken is geschoten.

Eigen verhaal

“We zijn teruggegaan naar het absolute bronmateriaal. Dit gaan we gebruiken en veranderen dat in een epische wereld”, zegt voormalig regisseur Simon McQuoid in ABC. De film zal zich dus ook richten op nieuwe karakters met een geheel eigen verhaal. Volgens de geruchten zal de film gefocust zijn op een personage genaamd Cole Turner. Een worstelende weduwe bokser die alles zal doen voor zijn dochter. Spannend!

Not for the faint hearted

De game is zoals eerder al beschreven niet voor de watjes onder ons. De game staat namelijk vooral bekend om zijn geweld en fatalities. Simpel weg een brute manier om je tegenstander helemaal te slopen. Altijd lekker toch! Om alvast een beetje in de stemming te komen is hier een filmpje met de meest brute fatalities. De releasegeruchten spreken over 2021. Wij kunnen al niet meer wachten. Laat die blockbuster maar komen.

Reageer op artikel:
Mortal Kombat blockbuster is in productie
Sluiten