Morning After heeft alles wat je zoekt in een overhemd

Elke man moet een paar goede overhemden in de kast hebben hangen. Net als paartje witte sneakers en een zwarte spijkerbroek behoort het overhemd tot de essentials van de mannelijke kledingkast. Alleen om een goed overhemd te vinden dat aan al je wensen voldoet, kan nog wel eens lastig zijn. Maar pling, als een fonkelende ster aan de gitzwarte hemel is daar Morning After Amsterdam.

Morning After

Eerst even over de naam, want Morning After gaat over de vrouw die na een wilde nacht het overhemd van haar mannelijke verovering aantrekt, om daarin aan de keukentafel te ontbijten met een croissantje en kopje koffie. Er zijn weinig scènes waarin een vrouw sexyer is dan dat. Het oversized shirt dat halfopen over haar schouders hangt, enkel met een broekje nog aan. Je moet van goede huize komen wil je dat kunnen weerstaan.

Morning After
Processed with VSCO with 1 preset

Stylish

De overhemden van Morning After hebben een slim-fit model en zijn bedoeld om casual te dragen. Stylish casual, that is. Met een overhemd zie je er toch altijd gewoon strak en goed verzorgd uit. Het geeft net die paar procent extra aan je look. Je kijkt jezelf aan in de spiegel, vraagt jezelf ‘Wie is de man?’, en dan weet je eigenlijk meteen al: jij bent de man.

Morning After
Processed with VSCO with kp9 preset

Twee exemplaren

Wij hebben ook een exemplaar binnen en ze zijn super comfortabel. Dat komt mede omdat ze 100% katoen zijn. Verder is ‘ie door twee knopen bij de pols verstelbaar, zitten er mooie parelmoeren knopen op bevestigd en zit er linksonder een subtiel logootje in verwerkt. Je kunt voor dit exemplaar kiezen uit vijf verschillende kleuren.

Voor de zomerse dagen hebben ze nog een type overhemd in het assortiment zitten. Die heeft hetzelfde design, maar is gemaakt van katoen (65%) en linnen (35%). En je weet: linnen is het beste stofje dat je kunt hebben als het warm is. Doordat het in combinatie met katoen is, krijg je minder snel kreukels. Daarnaast houdt  je een mooiere fit, omdat katoen het model beter vasthoudt. Kortom: comfort en luchtigheid van linnen en het gemak van katoen. Dit shirt is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, plus een limited edition uitgevoerd in Korean collar in het lichtblauw en wit. De prijs voor alle overhemden bedraagt 89 euro. Hieronder meer beeld van de overhemden van Morning After. Op morningafteramsterdam.com kun je de collectie bekijken en jouw overhemd online bestellen.

Fysieke store

Mocht je toch liever in real life shoppen, dan kun je ook in hun store terecht in Amsterdam. Kun je het stofje even voelen en ‘m passen als je niet zeker bent van je maat. Weet je zeker dat je goed zit. Op de Singel 412 moet je zijn! Volg in de tussentijd zeker even hun lekkere Instagrampagina, waar je de heerlijke sfeer van Morning After door je beeldscherm heen proeft.

Reageer op artikel:
Morning After heeft alles wat je zoekt in een overhemd
Sluiten