Dit zijn de 17 mooiste vrouwen van de Olympische Spelen in Pyeongchang

Redactie 5 feb 2018 Girls

Woensdag gaat het grootste sportfestijn ter wereld weer van start. Natuurlijk zitten we de komende weken allemaal voor de buis om ouderwets de Olympische Spelen te volgen. We kijken uiteraard niet alleen om Sven Kramer een gouden medaille te zien behalen, maar ook voor al het vrouwelijk schoon dat straks rond dartelt in Pyeongchang. Het barst daar van de vrouwen waarmee we heel sportief zouden willen doen.

Van de atletes hieronder krijgen wij de ijskoude Olympische Winterrillingen. In positieve zin in. Het levert een Top-17 mooiste vrouwen Olympische Spelen op waar je U tegen zegt. Van dansende kunstschaatsdames naar brute harde ijshockeychicks. We hebben het allemaal voor je klaar gezet. Zo weet jij wanneer je moet je tv moet aanzetten straks.

The look I give if you tell me I’m old… ? #dontpushme (Captain America doesn’t age ? and neither does @tombrady)

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Lindsey Vonn
Alpineskiester, 33 jaar, USA
Voor ons is Lindsey Vonn een van de favorieten, niet alleen in dit lijstje, maar ook in haar sport. Tijdens de Winterspelen in Vancouver in 2010 behaalde ze goud op de afdaling. Deze robuuste chick mag bij ons ook wel eens een afdaling inzetten.

🙂

A post shared by Eva Samková (@evasamkova) on

Eva Samková
Snowboardster, 24 jaar, Tsjechië
De afgelopen editie wist de Tsjechische Eva goud te halen in Sotsji in het snowboarden. Dit jaar gaat ze er natuurlijk weer helemaal voor en wij geloven 100% in haar.

Having a major Snow Queen moment ❄❄❄ ?: @gettysport @eoshaw

A post shared by Ashley Wagner (@ashwagner2010) on

Ashley Wagner
Kunstschaatsster, 26 jaar, USA
Het had voor ons niet veel uitgemaakt als ze de dochter van Django Wagner was, want wat zij mag terecht zeggen dat ze aan kunstschaatsen doet. De Nachtwacht op schaatsten dit. Ze is ook nog eens kanshebber op een medaille in Pyeongchang. Golden lady!

Game face. #aandegangvoorpyeongchang

A post shared by Irene Schouten (@ireneschoutenofficial) on

Irene Schouten
Schaatsster, 25 jaar, Nederland
Ja hoor, een beetje Nederlandse glorie mag vanzelfsprekend niet ontbreken in deze lijst. De 25-jarig Irene heeft die typische cute-face, met wangetjes waar je liefdevol in zou willen knijpen. We hebben nu al zin als ze haar schaatsten scherp slijpt. Want scherp is ze zeker, kijk maar eens naar haar Instagram. Potverdomme jongens en dan ook nog in zo’n strak pakje…

Scarf season ???#yycfall

A post shared by Rebecca Johnston (@rjohnst6) on

Rebecca Johnston
IJshockeyster, 28 jaar, Canada
Mooie vrouwen kunnen niet alleen hard schaatsen, ook in de keiharde sporten als het ijshockey glijden er pareltjes over het ijs. Als we alleen al kijken naar de teamfoto van het vrouwenteam van de ijshockeyende Canadezen. Rebecca is toch wel een van de leukste uit dit team.

Winter wonderland ❄️ ? @sondrehylland #Austria

A post shared by siljenorendal (@siljenorendal) on

Silje Norendal
Snowboardster, 24 jaar, Noorwegen
Het gaat niet goed komen met Silje deze Spelen. Eigenlijk kan het alleen maar fout gaan. Zodra zij de sneeuw opstapt, smelt het meteen onder haar voeten weg. Voor velen all-time favourite als het gaat om appetijtelijke sneeuwvrouwen. No brainer dus op deze mooiste vrouwen Olympische Spelen lijst.

I am a lucky lil lady! Any day you can slam into the boards and ski away with barely a bruise is a good day. There are perks to being a human Gumbi doll! ? Looking forward to racing my hardest in these last two stages of the #tourdeski and thanks to the organizers here in Oberstdorf for being the absolute nicest and having the best food! ?

A post shared by Jessie Diggins (@jessiediggins) on

Jessie Diggins
Langlaufster, 26 jaar, USA
Misschien niet de meest charmante foto, maar daarmee laat Jessie hier zien dat ze wel in is voor een geintje. Haar Instagram staat vol met foto’s van gekke bekken. Daaruit concluderen we voorzichtig dat je met haar wel kan lachen. Naast leuk zijn kan ze ook nog eens ontzettend goed skiën. Ook best handig tijdens de Winterspelen.

Channeling my inner queen. ? – #slay #queen

A post shared by Mirai Nagasu (@mirainagasu) on

Mirai Nagasu
Kunstschaatster, 24 jaar, USA
Op de foto hierboven zit ze op de Olympische Wintertroon. Wij zouden wel met haar over het Pyeongchang willen heersen. Ze heeft nog nooit een medaille gehaald op de Olympische Spelen. Dat is niet erg, want ze heeft een gouden plek in ons hart veroverd.

Hello weekend?? Pic: Neeke Wassenbergh-Smit #jaaaaa #jaaaaaaaaa #jaaaaaa

A post shared by SUZANNE SCHULTING ? (@suzanneschulting) on

Suzanne Schulting
Shorttrackster, 20 jaar, Nederland
Wederom een stukje pure Hollandse glorie. En wat voor één! Deze foto spreekt al voor zich. Bruine haren, groene ogen en een snelheidsduivel op het ijs. Laten we hopen dat ze mooie prestaties neer zal zetten, zodat ze straks veel voor de camera’s van de NOS te zien zal zijn. Schijnt volgens Facebook nog vrijgezel te zijn ook.

Tuesday’s are for #twinning @nbcolympics @teamusa

A post shared by Monique Lamoureux-Morando (@moniquelam7) on

Monique & Jacelyne Lamoureux
IJshockey, 28 & 28, USA
Als je niet kunt kiezen, dan plaats je er toch twee? Deze bloedmooie tweeling schaatst voor het Amerikaanse ijshockeyteam. Wij zouden graag een aantal familie portretten willen zien van deze twee dames. Als zij ooit in je klas zouden zitten, weet je toch niet uit wie je moet kiezen? Vandaar dat wij voor alle twee gaan.

My Olympic crush Katie Uhlaender lost by 0.04… But she is still badass #Olympics #skeleton #katieuhlaender #usa #badass #redhair

A post shared by Shilo Bernal (@shilobernal419) on

Katie Uhlaender
Skeleton, 33 jaar, USA
Ze mag dan wel wat ouder zijn dan de andere dames in dit rijtje, toch heeft Katie iets wat haar aantrekkelijk maakt. Is het die diepe woeste blik, haar vurig haren of toch haar prachtige lichaam? Wij weten het ook niet. Wel dat ze een mooi plekje in dit lijstje mooiste vrouwen Olympische Spelen verdient. Bovendien vinden we skeleton bijzonder stoer.

Down days. ? @andreameadcross

A post shared by Lindsey Jacobellis (@lindseyjacobellis) on

Lindsey Jacobellis
Snowboardster, 32 jaar, USA
De goedlachse krullenbol gaat voor het hoogste en alles daaronder is niet genoeg. Grote kans dus dat ze dit jaar weer een gouden medaille verdient. De afgelopen jaren wist ze bijna alleen maar goud te winnen. Kun je rustig een Unibetje op inzetten.

Staring down the week like… ? ?: NBC Olympic Promo Shoot

A post shared by Sarah Hendrickson (@schendrickson) on

Sarah Hendrickson
Skispringster, 23 jaar, USA
Deze dame heeft geschiedenis geschreven. Ze was de eerste vrouw die tijdens de Olympische Spelen van de schans af mocht. Natuurlijk kozen ze voor deze lieftallige dame. Ze heeft toch het perfecte plaatje in prestaties, innerlijk en uiterlijk?

Stoked to share Team USA’s Opening Ceremony kit for @poloralphlauren. For every post liked/viewed using #HeatTheWayForTeamUSA from 1/22 12:00 AM ET to 1/23 12:00AM ET, Ralph Lauren Corporation will donate $1 (up to a maximum of $100k) to the USOC. #Ad ✨??✨❤️✨??✨

A post shared by Jamie Anderson (@jamieanderson) on

Jamie Anderson
Snowboardster, 27 jaar, USA
Alweer een chick uit de Verenigde Staten. Tijdens de Winterspelen in Sotsji wist deze dame goud te winnen tijdens de slopestyle. Ze is tevens een van de meest succesvolle snowboardsters aller tijden.

•us• . . . . #gratitude

A post shared by Madison Hubbell (@splashmadison) on

Madison Hubbell
IJsdanseres, 26 jaar, USA
Als je nu een klacht hebt dat er een dude op de foto staat, heb je pech. Madison vormt samen met Zach Donohue een duo tijdens het ijsdansen. Een mooi lichaam heeft ze en ze kan ook nog eens sierlijk bewegen. Iedereen heeft zijn gebreken, maar bij Madison kunnen we er geen vinden.

God’s plan. ?

A post shared by Aja Evans (@ajalevans) on

Aja Evans
Bobsleester, 29 jaar, USA
Deze mooie sport hebben we nog helemaal niet gehad. Aja mag zeker niet in onze lijst ontbreken. Met haar heerlijke lijf en fantastisch stralende ogen, gaat ze als een speer op de bobsleebaan. Helaas dat we haar niet goed kunnen zien als ze in actie is, maar daar hebben we Instagram voor.

Foto: Instagram Suzanne Schulting

Reageer op artikel:
Dit zijn de 17 mooiste vrouwen van de Olympische Spelen in Pyeongchang
Sluiten