Model loopt topless door Londen voor sociaal experiment

Redactie 28 jan 2017 Girls

Dit model wandelt een stukje door de straten van Londen, niet zo bijzonder horen we je denken. Dat Hulk groene shirt is ook niet zo bijzonder, maar binnen een paar seconden zie je dat ze helemaal geen shirt aan heeft. Nu hebben we je volle aandacht. Met haar tepels afgeplakt en een geschilderd truitje voert ze een sociaal experiment uit waar wij vierkant achter staan.

Wat ons wel een klein beetje verbaast, is dat het maar liefst twee uur duurde om Kelly Klein in de verf te zetten. Het ontwerp is niet echt ingewikkeld en het is voor een groot deel een egaal groen vlak. Wij willen het best sneller proberen te doen dan bodypaint artiest Sarah Ashleigh, geen probleem joh.

MailOnline lijkt ook te benadrukken dat alle mannen hun nek verdraaien als het model voorbij loopt. Tuurlijk gebeurt dat, wij kennen onze zwakke momenten. Die rode cirkeltjes zijn alleen niet echt nodig want iedereen kijkt raar op als er iemand halfnaakt door Londen loopt, zo krijgt sightseeing een hele andere betekenis. Wel opvallend is dat ze meer de aandacht trekt dan toen er een spijkerbroek op haar lichaam was geverfd.

Reageer op artikel:
Model loopt topless door Londen voor sociaal experiment
Sluiten