Bodypaint model loopt zo goed als naakt door winkelcentrum

Redactie 23 nov 2017 Entertainment

Als je ergens in het openbaar zou zijn, neem een winkelcentrum, dan sta je toch raar te kijken als je ineens iemand tegenkomt die poedeltje naakt rondloopt. Dat valt gelijk op. Een evakostuum is nogal moeilijk te missen. Maar nauwelijks iemand heeft het in de gaten als dit model in het openbaar volledig naakt rondhuppelt, behalve wat lichaamsverf, tepelbedekkers, een string, een hoed en een sjaal.

De professionele body painter Jen Seidel bracht drie tergend lange uren door met het schilderen van een naaktmodel. Ze nam haar vervolgens mee op een shopping trip naar het plaatselijke winkelcentrum om te zien of het iemand zou opmerken dat er een vrouw zonder kleren zou rond hupsen.

Who's wearing the painted clothes? ? . ?My talented daughter and I painted fall fashion on our beautiful model @bodybyluciotti . ? We actually took her to the mall (basically naked ?). . ? The full video gets released Friday, so make sure you turn on post notifications. (Click the vertical bar in top right) ↗ . . . #bodypaint #paintedclothing #letsgetnaked

A post shared by Jen the Body Painter (@jenthebodypainter) on

Aan Bored Panda vertelde ‘Jen The Body painter’: “We liepen door het winkelcentrum om te zien of mensen zouden reageren. Het werd best interessant.” Dat geloven we maar al te graag. We zouden ook even van ons à propos zijn als een naaktmodel, slechts beschilderd met wat verf, zonnebrillen stond uitprobeerde en naar kleding stond te kijken in de plaatselijke winkelhal. Schijnbaar was niet iedereen even oplettend dat er een naakte vrouw rondliep.

Anderen konden hun ogen echter niet van de strakke jeans van het model afhouden en een winkelmedewerker vroeg: “Zijn dat echte broeken?”. Ondanks verwoede pogingen om zo onopvallend mogelijk weg te kijken, sloeg een andere man bijna rood aan om zijn wilskracht in bedwang te houden. Met zulke losgelaten kadetjes kunnen we dat deze arme jongen niet kwalijk nemen.

 

Maxim

Reageer op artikel:
Bodypaint model loopt zo goed als naakt door winkelcentrum
Sluiten