Mocro Maffia seizoen 5 komt er al snel aan en wij kunnen niet wachten

Ali B, Yes R, Sef. Het zou een aardige Mocro Maffia zijn. Helaas voor deze heren bestaat er al een Mocro Maffia en moeten ze toch echt een andere naam kiezen voor hun boyband. De échte Mocro Maffia is namelijk een van de populairste series van ons land. We kijken massaal naar de avonturen van Romano, Potlood en De Paus en daar hoeven we voorlopig nog niet mee te stoppen. Videoland dropte onlangs nog de film Tatta, en komt nu óók nog met seizoen vijf van de serie. Tel uit je winst!

Mocro Maffia

Degenen die de film echt goed bekeken zijn nu natuurlijk totaal niet onder de indruk van ons enorme nieuws. Het stond er gewoon in. Hij eindigt, spoiler, met een fragment waarin te zien is hoe De Paus en Potlood zich voorbereiden op een geheime operatie. En dan verschijnt in beeld: ‘Mocro Maffia seizoen 5, juni 2023’. Beetje oud nieuws dus. Sowieso maakt Videoland er bijna en traditie van om een nieuw seizoen in te luiden met een film. Eerder brachten ze al Mocro Maffia: Komtgoed en Mocro Maffia: Meltem.

Maar dat betekent dus wel dat we daar over een maand al van kunnen gaan genieten. Je snapt wel dat we hier reikhalzend naar uitkijken. Voor degenen die het plot een beetje kwijt zijn geraakt: in de film Tatta heeft het personage Tatta, gespeeld door Robert de Hoog, bonje met maffiabaas Paus (Achmed Akkabi). Tatta werkte eerst voor Paus en had daar toen niet meer zo’n zin in. Waar jouw baas het waarschijnlijk al niet zo jofel vindt als je ineens niet meer zoveel zin hebt, zijn maffiabazen dan pas echt op hun teentjes getrapt.

Genoeg verhalen nog te maken dus. Seizoen vijf belooft dan ook niet anders dan weer een knaller te worden. Wij kunnen niet wachten. Maar juni dus. Pen het alvast in je agenda.

Reageer op artikel:
Mocro Maffia seizoen 5 komt er al snel aan en wij kunnen niet wachten
Sluiten