We mogen hopen op een Peaky Blinders film

redactie 10 Oct 2019 Entertainment

Al genoten van seizoen vijf van de Peaky ‘fucking’ Blinders? Ja? Mooi, want meer goed nieuws is hier. Dit keer maken de maker niks bekend over het volgende seizoen, of seizoenen, maar over een heuse film over de Engelse herrieschoppers. Er is dus nog genoeg te vertellen over de gang uit Birmingham. En daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee.

Niet 100% zeker

Volgens het grote brein achter de serie is het niet 100% zeker dat er een film aankomt, maar we mogen er wel van uitgaan. In een interview met E!News zegt Steven Knight “Ik ben bijna klaar met het voltooien van seizoen 6 in termen van scripts, en dan schieten we dat, en dan begin ik aan seizoen 7. En dan, als de energie nog steeds groeit en het gevoel over de hele wereld nog steeds zo positief is, dan zullen we nadenken over hoe het verhaal verder kan gaan in andere vormen. Ik sluit niets uit, en een film is zeker een sterke mogelijkheid. ”

Goed nieuws toch? Wij hopen uit de grond van ons hart dat die film eraan komt. Maar eerst gaan we de twee andere seizoen geduldig afwachten.

Meer, meer en meer

Het vijfde seizoen van de serie is al verdomd sterk en komt onze hoge verwachtingen grandioos tegemoet. En precies omdat het zo’n prachtig mooie serie is, hebben de makers laatst bekend gemaakt dat er minimaal nog twee seizoenen aankomen. Holadijeee.

Reageer op artikel:
We mogen hopen op een Peaky Blinders film
Sluiten