Henry Cavill ontketent chaos explosieve trailer van The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Guy Ritchie is back! Wederom met een verbluffende actiekomedie, en niemand minder dan Henry Cavill, die onlangs nog op het witte doek schitterde in de film Argylle, leidt de actie in de officiële trailer van The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Cavill is uitgedost in full actionmodus en maakt deel uit van een special forces organisatie. Het interessante is, het is allemaal gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film duikt in de wereld van de Special Operations Excutive tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze geheime Britse organisatie was het geesteskind van niemand dan Winston Churchill zelf, en haar missie was niets minder dan episch. Denk aan spionage, sabotage en verkenning in bezet Europa tegen de Asmogendheden.

Churchill’s Secret Army

De SOE heeft een aantal zieke aliassen zoals ‘Baker Street Irregulars’ ‘Churchill’s Secret Army’ of het ‘Ministry of Ungetlemanly Warfare’ en ja, daar komt de pakkende titel van de film vandaan. Deze jongens stonden bekend om hun onvriendelijke en totaal onconventionele vechttechnieken. Hun gedurfde acties veranderden niet alleen de loop van de oorlog, maar legden ook de basis voor moderne Black-Ops-eenheden.

Cast om je vingers bij af te likken

De met sterren bezaaide cast bestaat uit Eiza González, Alan Ritchson, Henry Golding, Henrique Zaga, Babs Oluskanmokun en Til Schweiger. Het script, geschreven door Paul Tamasy, Eric Johnson, Arash Amel en Ritchie, is gebaseerd op het bestselling boek van oorlogscorrespondent en militair historicus Damien Lewis met dezelfde aangrijpende titel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lionsgate (@lionsgate)

Het is nog effe wachten op de releasedatum, maar deze film is er zeker eentje om op te verheugen! Check de trailer hieronder.

Reageer op artikel:
Henry Cavill ontketent chaos explosieve trailer van The Ministry of Ungentlemanly Warfare
Sluiten