Mini-console laat je games van 28 klassieke consoles spelen

redactie 7 dec 2016 Entertainment

Herleef al je nostalgische gevoelens die je had bij je Atari en de NES opnieuw met deze gave mini-console. De RetroEngine Sigma. Dit kleine apparaatje is ongeveer zo groot als je handpalm en kan games voor je draaien van wel 28 verschillende klassieke consoles.

Lachen met al je vrienden tijdens een gameavondje

Niet langer hoef jij jezelf helemaal gek te maken met het installeren van emulators die toch nooit goed werken. De Sigma heeft geen keyboard, maar maakt verbinding met je telefoon via een app. Daarnaast heeft hij twee USB-poorten waar je andere controllers op kunt aansluiten.

Als je ‘m uit de doos haalt staan er al een aantal games voor je op die je zo kunt spelen. Andere games kun je supersimpel installeren met de Plug ‘n Play installer die op het systeem zit. Daarnaast kun je met de webbrowser op de console dingen opzoeken en kun je je smartphone gebruiken als toetsenbord en zelfs als controller.

Als je wel interesse hebt in deze vette retro-console, dan kun je ‘m bestellen op de Indiegogo-pagina van de developer voor $49, of $69 als je de deluxe uitgave wil. Het duurt nog wel even voordat je ‘m in huis hebt, op z’n vroegst zal hij beschikbaar zijn in april van 2017.

Bron: HighSnobiety.com en Indiegogo RetroEngine Sigma

Video en afbeeldingen: Indiegogo RetroEngine Sigma

Reageer op artikel:
Mini-console laat je games van 28 klassieke consoles spelen
Sluiten