Raven op een van de vetste festivallocaties van Nederland doe je op Mind Your Step Festival

Heb jij ooit ontzettend hard staan raven op een oud vliegtuigkerkhof? Wij ook niet, maar het lijkt ons wel heel erg vet. Daarom laten we de kans ook absoluut niet schieten om  bij het Mind Your Step Festival aanwezig te zijn. Dansjes doen tussen het wrak van een Russische straaljager, wie wil dat nou niet?

Paintballterein

De locatie van Mind Your Step is eigenlijk een paintballterein. Normaal gesproken proberen vriendengroepen elkaar tussen de vliegtuigwrakken af te knallen met verfballetjes, maar tijdens Mind Your Step Festival ga je hooguit een dancebattle zien. De locatie van Mind Your Step Festival is een waanzinnige plek voor een dikke rave. Geen twijfel dat je hier een gruwelijk festival gaat beleven.

Mind Your Step

Mind Your Step vindt plaats op 9 september in Boekel. Speciaal voor Mind Your Step wordt het festivalterrein opgedeeld in drie verschillende area’s. Zo kan je zelf kiezen of je wilt dansen tussen de vliegtuigen of toch liever tussen de zeecontainers. Lijkt ons allebei heel dik overigens. Bij The Plane gaan er veel verschillende muziekstijlen voorbij komen, voor de lekkerste guilty pleasures moet je naar de Rolo Disco en technoliefhebbers kunnen zich melden in de tent van Malovat. Voor ieder wat wils.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mind Your Step Festival (@mindyourstepfestival)

Line-up

Mind Your Step Festival heeft onder andere Dikke Baap op de line-up staan. Vriend van de show Hans Glock staat ook klaar om de cockpit voor je af te breken. Dit kan alleen maar een knaller van een fuif worden. Ze gaan door van 13:00 uur tot 01:00 uur, dus in principe heb je genoeg tijd om het festivalterrein op je gemakje te verkennen.

Tickets

Ben je nou net zo enthousiast geworden als wij? Dan moet je echt effe tickets aanschaffen. We hebben hier een linkje voor je. Neem je goede humeur mee en sta op 9 september te raven tussen de vliegtuigen!

Reageer op artikel:
Raven op een van de vetste festivallocaties van Nederland doe je op Mind Your Step Festival
Sluiten