Een uniek kijkje in het miljoenenhuis van voetballer Jack Grealish

Het gebeurt niet zo vaak dat bekende voetballers openbaar zijn over hun plaats van wonen. Vooral uit angst voor overvallen, maar ook voor een beetje privacy. De bij Manchester City spelende Jack Grealish lijkt zich daar geen zorgen over te maken. De Engelse international deelt kiekjes van zijn huis van 6 miljoen euro.

Jack Grealish heeft een uitstekend seizoen gedraaid bij Aston Villa twee jaar geleden. Zo goed dat hij voor een belachelijk hoog bedrag naar de Citizens vertrok. Voor 100 miljoen maakte Jack de transfer naar Manchester en naar verluidt verdient de Engelsman 18 miljoen euro per jaar.

Helikoptervlucht

Met zoveel geld kan je dus wel een aardig onderkomen aanschaffen voor jezelf. Dat is precies wat Grealish ook dacht en dus kocht hij villa van 6 miljoen. Met uiteraard belachelijke bijkomstigheden. Er kan natuurlijk niks ontbreken. Het huis heeft een zwembad, tennisbaan, te veel slaapkamers en een vismeer. Jack heeft ook vooruit gedacht, want voor het geval hij ooit de helikopter moet nemen naar de voetbalwedstrijd, heeft hij een helipad bij zijn huis.

Levensgenieter Jack Grealish

Grealish staat bekend als levensgenieter. In zijn vrije tijd feest hij er lekker op los in Las Vegas of Ibiza. In zijn nieuwe stulpje zou hij ook wel een aardig feestje kunnen geven. De Engelsman is ook niet bang om beroofd te worden, want zijn stuk grond heeft de nieuwste state of the art security systemen. Wij geven Grealish groot gelijk. Als je zoveel geld hebt, moet je het ook uitgeven. Hier zijn wat kiekjes van een huis waar menig mens alleen maar over kan dromen.

Reageer op artikel:
Een uniek kijkje in het miljoenenhuis van voetballer Jack Grealish
Sluiten