Mike Tyson, Jean Claude van Damme en The Mountain knokken in Kickboxer: Retaliation

Redactie 10 jan 2018 Entertainment

Een cast met Mike Tyson, Jean Claude van Damme en The Mountain in één film? Dat kan alleen maar vuurwerk opleveren! Wij zitten dan ook met een grote bak popcorn, een halve liter cola en grote ogen al klaar voor Kickboxer: Retaliation.

De film is een vervolg op Kickoxer: Vengeance uit 2016. Een jaar na de gebeurtenissen daar heeft hoofdrolspeler Kurt Sloan (gespeeld door Alain Moussi) gezworen nooit meer een voetstap in Thailand te zetten. Maar je raadt het al: wanneer hij zich voorbereidt voor een MMA titelgevecht wordt hij verdoofd en belandt hij in, jawel, Thailand. Niet op een tropisch strand of in een stripclub in Bangkok, maar in de gevangenis.

De man die hem hierin heeft gestopt wil graag dat hij het opneemt tegen de imposante Mongkut, gespeeld door Hafþór Júlíus Björnsson, oftewel The Mountain. In ruil voor het gevecht krijgt Kurt 2 miljoen dollar en zijn vrijheid. Het zal ongetwijfeld geen karrenvracht aan Oscars binnenhalen, maar wij kunnen dit soort knokfilms altijd waarderen. Het kan niet anders of Kickboxer: Retaliation wordt een epische beukpartij. Dan wordt het nog extra leuk, want naar verluidt heeft onze eigen Rico Verhoeven ook een rol weten te bemachtigen in de film. Wat zijn rol precies wordt weten we niet, maar er zullen ongetwijfeld een paar klappen worden uitgedeeld.

Reageer op artikel:
Mike Tyson, Jean Claude van Damme en The Mountain knokken in Kickboxer: Retaliation
Sluiten