Fighter Mike Perry loopt de ziekste neusbreuk op uit de UFC geschiedenis

redactie 12 Aug 2019 Entertainment

Het kan er flink hard aan toegaan in de UFC. Dat weet ook Mike Perry. Wist hij natuurlijk al maar in zijn wedstrijd tegen Vicente Luque loopt hij een gebroken neus op en dat is waarschijnlijk de ergste neusbreuk die we hebben gezien in de geschiedenis van UFC.

Je zag het misschien al aankomen, maar hij heeft de match verloren. Wel op split decision trouwens. Toch krijgt de 27-jarige vechter de meeste aandacht na de UFC Fight Night 156. Dat komt door de super pijnlijke neusbreuk die hij heeft opgelopen. Hij liep dit op door een knietje in zijn gezicht van zijn tegenstander. Je hoort in je gedachten gewoon zijn neus kraken na de flinke klap.

Bloed

In eerste instantie valt het niet zo op, maar je ziet al snel allemaal bloed op de vloer komen. Het bloed komt eruit alsof er een vulkaanuitbarsting in zijn neus plaatsvindt. Mike gaat trouwens rustig door en probeert nog een paar charges uit te oefenen op zijn tegenstander. Als de hoorn het einde van de derde en laatste ronde aankondigt, loopt ‘ie nog juichend weg ook. Wat een baas hé. Met deze actie oogst hij super veel lof, vooral op social media.

 

Reageer op artikel:
Fighter Mike Perry loopt de ziekste neusbreuk op uit de UFC geschiedenis
Sluiten