Met deze slimme badkamer is moeite doen voorgoed verleden tijd

Na de gruwelijke gadgetsreeks van de technologiebeurs CES in Las Vegas hebben we vandaag weer ‘n nieuwe voor je. Naast tientallen slimme objecten in je huis, is een slimme badkamer het ontbrekende stukje. Een fabrikant die hier slim op in speelt is het Amerikaanse merk Kohler. Want eerlijk is eerlijk, een bruine trui breien onder het genot van sfeerverlichting, een warme bril, wat relaxte muziek én een automatische deospuit wil toch iedereen?

Op de webshop van Kohler staat alles wat je nodig hebt voor de bouw van je slimme badkamer. Als je dacht dat het allemaal niet gekker dan deze futuristische toiletpot kon, heb je het mis. De badkuip is namelijk op afstand bestuurbaar. Zo weet je precies hoeveel water er in je bad zit en hoe warm ‘ie is. Scheelt je weer ’n paar derdegraads brandwonden op je voet bij het dippen.

Is een badkuip net even iets te gortig in je viersterren crib? No probs. Ook over de douche is nagedacht. Naast het besturen van de temperatuur op afstand kun je dit badkameronderdeel ook met je stem bedienen. Handig tijdens je wekelijkse schoonmaakrondje.

Ook zijn de zwermen zilvervisjes nu voorgoed verleden tijd, dankzij de speciale touchless response technologie. Doortrekken na je wc-bezoekje gebeurt vanaf nu door middel van een vraag of een simpel gebaar. Wat wil een mens nog meer? Als je zelf wil stoeien om je eigen slimme badkamer te maken, dan raden we je aan om bij tegeldepot.nl een kijkje te nemen. Die hebben genoeg bergruimte om een heel assortiment aan badkamerspullen te bewaren. Kun jij ongetwijfeld wat moois van maken, ouwe dibbes.

Foto’s: Kohler

Reageer op artikel:
Met deze slimme badkamer is moeite doen voorgoed verleden tijd
Sluiten