Met deze OMEGA tel je in stijl af naar de Olympische Spelen

Het is nog honderd dagen totdat de Olympische Spelen beginnen in Parijs. Speciaal daarvoor heeft OMEGA een nieuw horloge uitgebracht. Het gaat om twee nieuwe Speedmaster Chronoscope-uurwerken. Als je met dit klokkie rondloopt, dan is het jou time to shine!

Bij deze horloges heb je de optie om ze in twee verschillende kleuren te halen. Je hebt de keus uit goud of roestvrij staal. Eén ding is zeker bij deze horloges: je bent helemaal bij de tijd als je aan komt lopen met dit horloge om je pols.

OMEGA Speedmaster Chronoscope

Het uurwerk heeft een kastmaat van 43 millimeter en een zilverwitte wijzerplaat met daarin zwarte accenten. Verder is de klok uitgerust met een zwarte rand. In die zwarte rand zijn de cijfers van de tachymeter goudgekleurd bij de gouden versie. Als we kijken naar de stalen versie, zijn de cijfers staalgekleurd. Wat dit horloge nog meer bijzonder maakt, is de achterkant. Hierop staat een medaillon afgebeeld met de letters ‘PARIS 2024’ eronder met daarbij nog de Olympische ringen.

Olympische Spelen

Na vier jaar afwezigheid is het dit jaar weer tijd voor een nieuwe editie van de Olympische Spelen. Het is de dertigste keer dat de Spelen worden gehouden. Op 26 juli zal de openingsceremonie plaatsvinden waarbij de president van Frankrijk, Emmanuel Macron, de Spelen officieel zal openen. Met maar liefst 32 verschillende sporten belooft het dit jaar ook weer een groot spektakel te worden. Van basketbal tot worstelen en van synchroonzwemmen tot breakdance, alles komt voorbij. Als sportliefhebber heb je dus een heerlijk zomers vooruitzicht met de Olympische Spelen in Frankrijk en het EK in Duitsland, dat wordt genieten!

Je moet wel diep in de buidel tasten als je het horloge wilt aanschaffen. Voor 57.000 euro is de OMEGA Speedmaster Chronoscope van jou.

 

Reageer op artikel:
Met deze OMEGA tel je in stijl af naar de Olympische Spelen
Sluiten