Met de Snapchat Spectacles maak je snel de tofste filmpjes voor in je story

Snapchat is de laatste tijd al lekker bezig als social media platform, maar het bedrijf heeft veel meer in z’n mars dan wij denken. Snap Inc. presenteert zich namelijk als camerabedrijf. Onder andere met de Snapchat Spectacles wil het bedrijf de camera en het gebruik ervan opnieuw uitvinden. Want.nl neemt letterlijk een kijkje door de ogen van Snap Inc. en test de multifunctionele bril.

Als er iets gebeurt dat jij koste wat het kost op beeld wil hebben, grijp je naar je broekzakken als een cowboy in een shoot out met de rivaal uit een ander dorp. Met de Snapchat Spectacles sla je die handeling over, want op de bril zit namelijk een camera waar je meteen plaatjes mee schiet. De bril is nog niet in Nederland verkrijgbaar maar bij Want.nl mogen ze ‘m alvast testen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=189&v=teNy7vs6wGc

Oké dan, je hebt de review nu dus gezien. Niet? Dan kun je wat spoilers verwachten, we hebben je gewaarschuwd hè. Ze zijn namelijk best wel enthousiast over het kekke brilletje, het enige minpuntje is dat je geen foto’s kan schieten. Ohja, als je wil inzoomen zie je er waarschijnlijk ook als een halve zool uit. Maar hé, niet alles en iedereen is perfect en afgezien van die kleine struikelblokjes, is het best een chill ding. Well done Snap Inc.!

Het grootste minpunt is alleen wel dat de bril nog niet te koop is in Nederland. Wie weet komen de koraalrode, zwarte en groenblauwe exemplaren snel op de Nederlandse markt. Als je daar nou niet op kunt wachten kun je ‘m altijd nog via eBay kopen.

Reageer op artikel:
Met de Snapchat Spectacles maak je snel de tofste filmpjes voor in je story
Sluiten