Geen Messi? Dan krijg je een tegemoetkoming

Man, in de VS gaan de ticketprijzen van wedstrijden sinds de overstap van Lionel Messi naar Inter Miami CF sky high. Iedereen wil Leo aan het werk zien. Voor enkele Amerikaanse fans rest er momenteel een jammerlijke situatie: Messi is momenteel helaas geblesseerd en moest ook de aanstaande uitwedstrijd tegen Chicago Fire FC missen. Grote teleurstelling bij de fans van Chicago die maar al te graag Messi in het echie wilden aanschouwen. Om de fans tegemoet te komen heeft Chicago Fire de fans een gunst gedaan. Daarnaast heeft de FIFA nog een extra steuntje in de rug gegeven.

Lionel Messi heeft onlangs natuurlijk de overzeese oversteek gemaakt naar de VS om daar in de Major Soccer League te gaan voetballen voor Inter Miami FC. Daar hebben we natuurlijk al wat woorden over woorden aan vrijgemaakt. Onder meer over z’n Miami mansion en de onlangs aangekondigde docuserie over deze transfer.

Record

De Vlo, zoals Messi, ook wel wordt genoemd, kon helaas z’n opwachting niet maken. De grote kleine man moest aan de kant blijven door littekenweefsel in zijn hamstring. Het werd voor z’n tegenstander een historische avond. Chicago Fire pakte de winst tegen de gasten uit Miami. Het werd 4-1, voor een recordaantal van 62.142 toeschouwers. Normaal trekken ze bij Chicago Fire zo’n 14.000 fans per wedstrijd. Je kan dus wel degelijk spreken van een ware Een onvergetelijke prestatie voor zowel het team als de fans, de hype van Messi vliegt door de VS.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chicago Fire FC (@chicagofire)

 

Korting

De dag voor de wedstrijd liet Chicago Fire al weten dat ze de fans tegemoet wilden komen. Als Messi niet zou spelen, kreeg je $250 korting op een seizoenskaart voor volgend seizoen. En als je geen seizoenskaart wilde, kreeg je 50 korting op een los kaartje voor de wedstrijd. Je krijgt doordat Messi niet meespeelde een flinke korting op je komende seizoenskaart of een flink bedrag van je wedstrijdticket terug.

Messi-hype in de VS

De komst van Messi naar de VS bracht flink wat teweeg. Ook  in de ticketprijzen. Bij erkende ticketverkooppunten schoot de prijs voor het goedkoopste kaartje omhoog naar 200 dollar, tien keer duurder dan normaal. Er gingen zelfs kaartjes van 5.000 dollar over de toonbank. Iedereen wil de GOAT aan het werk zien.

Opvrolijken

De FIFA kwam wel met heuglijk nieuws voor de Argentijnen. Het WK 2030 wordt dan weliswaar in Spanje, Portugal, Marokko gehouden. Maar daar houdt het niet bij op. Er worden daarnaast nog drie duels in Zuid-Amerika gespeeld. Waaronder één in Argentinië. Spelen de Argentijnen toch nog even een thuiswedstrijd op het WK indien ze zich kwalificeren. Wellicht dat ome Leo hier nog wat troost uit kan halen, om zijn blessure te overwinnen.

Binnenkort krijgen we in ieder geval een inkijkje in Messi’s leven in Miami.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Apple TV (@appletv)

Reageer op artikel:
Geen Messi? Dan krijg je een tegemoetkoming
Sluiten