Mercedes en The Coen Brothers eren AMG met deze kick ass commercial

Redactie 30 jan 2017 Machines

AMG bestaat 50 jaar en dat laten ze bij Mercedes niet onopgemerkt voorbijgaan. Het merk dat de bruutste versies bouwt van de modellen van Mercedes wordt in het zonnetje gezet met een komische commercial die is gemaakt met behulp van de Coen Brothers en de wereldberoemde acteur Peter Fonda.

De Duitse autobouwer werkt al jaren samen met AMG en deze tak van Mercedes staat voor motorgeweld, de beste rijervaring en de krachtigste bolides. Omdat er recht moet worden gedaan aan de lange geschiedenis van het merk dat gelukkig nooit zijn wilde haren is verloren, kwamen ze bij Mercedes uit bij de broers Joel en Ethan Coen.

FHM-Mercedes commercial

Deze mannen weten van aanpakken en maakten een reclame met het nieuwe model van Mercedes AMG: de GT C Roadster. Dit is een beest van een auto die iedere man laat kwijlen en aanzet om te crowdfunden om hem te kunnen kopen. Deze klasbak prijzen ze aan in een hilarische commercial in de stijl van de rauwe cultfilm Easy rider, waar Peter Fonda in 1969 de hoofdrol inspeelde. Deze film staat symbool voor mannen met wilde haren.

Born to be wild van Steppenwolf knalt door de speakers wanneer de bejaarde bikers in deze reclame in hun wegrestaurantje bijkomen. Peter Fonda knalt echter niet voorbij op een iconische chopper, maar in de hartslagverhogende GT C Roadster. Dit levert een hoop verbaasde en jaloerse blikken op. Man, man, man, wat zouden wij graag een ritje willen maken in deze geweldige Mercedes.

<script type=”text/javascript” id=”ean¬native¬embed-tag”src=”http://cdn.elasticad.net/native/serve/js/nativeEmbed.gz.js”></script>

Maxim

Reageer op artikel:
Mercedes en The Coen Brothers eren AMG met deze kick ass commercial
Sluiten