Meisje transformeert naar superhot nadat haar toenmalige vriend vreemdging

Het kan geen kwaad om een beetje te trainen. Sporten is belangrijk. Ook seks is een manier van sporten, hoewel je in een relatie als het goed is, wel met dezelfde persoon aan het sporten bent. De toenmalige vriend van Shanai Martin maakte daar een berekeningsfout. Kortom: hij ging vreemd. 

Shanai werd nogal onzeker door deze kutactie van haar lover. Natuurlijk wilde ze niet met deze zak aardappelen verder. De negen maanden na haar break-up maakt ze een aardige verandering door. Ze ging van maatje 42 naar maatje 36. Ze viel dus behoorlijk af. Op haar Twitter schreef ze: ‘9 months later and 4 stone down. Big thanks to my cheating ex for providing the motivation for a glo up’. Ze heeft zich vet goed herpakt en is een echt plaatje geworden.

Tien keer gelukkiger

Shani heeft geen makkelijk leventje achter haar rug. Tegen Unilad vertelde ze dat nadat haar vriend vreemdging, ze nog samen op vakantie zijn geweest naar Thailand, maar dan als vrienden. Dat moest wel zwaar geweest zijn. Haar vader pleegde zelfmoord, waardoor ze in een emotionele ziekte belandde. Uiteindelijk kwam ze er helemaal bovenop. Ze is nu met iemand anders samen met wie ze naar eigen tien keer gelukkiger is, dan met haar ex. Begrijpelijk! Respect voor deze mooie dame! Nog een leuk nieuwtje: ze krijgt een baby. Naar verwachting komt het kindje in mei 2019 ter wereld.

Unilad

Reageer op artikel:
Meisje transformeert naar superhot nadat haar toenmalige vriend vreemdging
Sluiten