Koop de McLaren P1 Prototype VP3 en krijg rijles van Formule 1-legende Mika Häkkinen!

Een McLaren kopen is natuurlijk nooit mis, maar deze McLaren is al helemaal speciaal. Het is dan ook niet alledaags dat je een rijles bij je auto krijgt. In dit geval is dat wél zo! Waarom? Omdat de McLaren P1 Prototype VP3 van een Formule 1-legende is geweest!

Het gaat overigens niet om een reguliere verkoop via een Marktplaats of iets dergelijks, de auto wordt namelijk geveild. Dit gaat gebeuren in het altijd mooie Monaco. Hier wordt de sportauto geveild door veilinghuis Bonhams.

McLaren P1 Prototype VP3

Zeven op de wereld, waarvan dit de derde in de rij is. Er zijn maar weinig auto’s zo zeldzaam als deze. Het is dus ook uitgesloten dat deze auto voor een klein bedrag onder de hamer gaat. Wat de auto dan zou moeten opleveren? Volgens de veilingmeesters van het Monegaskische veilinghuis moet de wagen tussen de 1.5 en 2 miljoen euro opleveren. Lang geen gek extra zakcentje voor de 55-jarige ex-coureur.

Mika Häkinnen

Je hebt legendes in de racewereld en je hebt Mika Häkinnen. Hij is twee keer wereldkampioen geworden en won in zijn carrière twintig keer een Formule 1-race. Dat hij wel weet hoe je een auto moet besturen is een understatement. Wat opvallend is, is dat hij zijn naam ook verbindt aan de verkoop van de auto. Dit doet hij onder andere door degene die de veiling wint een rijlesje in geheel eigen stijl te geven. Wij kunnen ons wel een klein beetje voorstellen hoe zoiets eruitziet, maar hebben nog geen anderhalf miljoen liggen voor de aanschaf! Ben je nu ook zo benieuwd geworden naar de veiling van de McLaren P1 Prototype VP3? Boek je tickets naar Monaco, daar wordt de auto op 10 mei geveild! Stuur je even een fotootje als je er bent? Vinden we leuk!

 

Reageer op artikel:
Koop de McLaren P1 Prototype VP3 en krijg rijles van Formule 1-legende Mika Häkkinen!
Sluiten