In dit huis in Arnhem staat een McLaren 570S in de woonkamer

redactie 13 Aug 2019 Machines

Je kunt je haast niet voorstellen dat dit een huis in Nederland is, laat staan in het oosten van het land, namelijk in Arnhem. We hebben wel eens vaker gezien dat er een supercar staat te shinen in de woonkamer, maar meestal moet je daarvoor naar verre oorden reizen. Deze dikke McLaren 570S staat dus gewoon lekker dichtbij huis.

Als je aan de eettafel zit, kun je je blik telkens even laten afdwalen naar de brute bolide. De auto staat namelijk geparkeerd naast een glazen wand naast de woonkamer. De wagen is niet het enige dikke aan het huis. Het is ook nog eens super modern en strak. Daardoor heb je nog meer het idee dat je op een super exotische spot bent. Oh ja, er staat ook nog eens een dikke motor geparkeerd.

Droom

Verder is het huis geen enorme man cave, de andere bewoonster heeft ook haar kans gekregen om het huis in te richten. De badkamer bijvoorbeeld. Zo konden ze allebei hun droom verwerken in het huis. “De keuze om de McLaren in het zicht te zetten, is een goede geweest. En natuurlijk trek je er de aandacht mee. Maar dat vind ik prima, ik geniet er zelfs van. Ik deel deze auto graag met de rest van de wereld, met iedereen die er een passie voor heeft’, zegt de bewoner tegen The Art of Living die even binnen mochten kijken en daar prachtige foto’s van hebben geschoten.

Reageer op artikel:
In dit huis in Arnhem staat een McLaren 570S in de woonkamer
Sluiten