McGregor definitief weer terug naar de UFC

redactie 23 Sep 2019 Entertainment

Een aantal dagen terug was er al een grote hint dat The Notorious wederom zijn terugkeer gaat maken in de UFC. Nou guys, dat gerucht bleek volledig de waarheid te zijn. Dana White (de UFC-Boss) heeft laten weten dat de Ier in begin 2020 weer gaat beginnen met knokken in de kooi des onheils.

Afgelopen week dropte McGregor een kort tekstje op z’n twitter; Dublin, December 14th. Op die datum vindt het UFC 245 in Las Vegas thuis. Het lijkt dus niet te gaan gebeuren in z’n hometown. Of gaat het op een ander moment plaatsvinden…?

Tegen wie?

Tegen wie Conor gaat vechten hangt eigenlijk van twee gevechten af: Nate Diaz vs. Jorge Masvidal (2 september) en Tony Ferguson vs. Khabib Nurmagomedov (moet nog aangekondigd worden). Die Nurmagodev heeft ook al een aanvraag gedaan voor een rematch tegen Dustin Poirier, zodat Poirier zijn riem terug kan winnen. Die Dustin zou ook nog een mogelijk tegenstander kunnen zijn voor de Mystic Mac. In 2014 heeft McGregor via een technische knock-out al een keer de winst gepakt, dus een revanche is zeker mogelijk. White heeft via een Twitter Q&A laten weten: “Als hij hem vanwege die reden niet gaat bevechten, komt dat volgend jaar wel.” De geruchten begonnen met een gevecht tegen Justin Gaethje, maar daar is verder niks meer over uitgelaten.

Een ding is zeker: genoeg actie om alle UFC-fans tevreden te houden!

GIF by Conor McGregor
Reageer op artikel:
McGregor definitief weer terug naar de UFC
Sluiten