McDonalds gaat zijn goddelijke sauzen in de supermarkt verkopen

Lijnen met Linda de Mol? Alsjeblieft niet. Een killer body met Fajah Lourens? Geen denken aan! Een caloriearm koekje en Cola Light? Dat kan meteen in de vuilnisbak. Een echte maaltijd begint pas vanaf 1000 Kcal en daarom mogen wij zo nu en dan graag afreizen naar een McDonalds om ons daar te buiten te gaan aan overdadige burgers, verrukkelijke happy meals en talloze nuggets om onze eetlust te tevreden te stellen.

Bij onze favoriete fastfoodketen zijn het niet alleen de menu’s en de euroknallers die ons zo gelukkig maken. Ieder gerecht van de kaart heeft zijn eigen specifieke, overheerlijke sausje waar je geen genoeg van krijgt.

De Amerikaanse junkfoodgigant heeft dat maar al te goed begrepen en om zijn fans tegemoet te komen en zeer gelukkig te houden, hebben ze bij McDonalds besloten om hun sausjes in de winkel te verkopen!

Vooralsnog is Canada het eerste land waar je in de supermarkt die goddelijke BigMac-saus kunt halen, maar naar verwachting laat de hamburgertent zijn volgelingen in andere landen niet in de kou staan en kunnen wij ook zeer binnenkort een aantal sauzen terugvinden in de schappen.

 

 

Ballinnn

Reageer op artikel:
McDonalds gaat zijn goddelijke sauzen in de supermarkt verkopen
Sluiten