Gruwelijke fan made trailer maakt je 100% warm voor Mayweather vs McGregor

Redactie 22 jun 2017 Entertainment

Damn wat goed. Floyd Mayweather en Conor McGregor stappen op 26 augustus de ring in en heel de wereld lijkt gehyped te zijn. Zo ook fans die verstand hebben van video, geluid en editen. Of je nou uit kijkt naar dit gevecht of niet, de edits in ‘180 Million Dollar Dance’ zijn zo bruut en professioneel dat jij je vuisten vanzelf gaat ballen. Ze zouden deze vent een cheque moeten geven en de video als reclame inzetten.

Wij zijn vooral benieuwd of dit echt het boksgevecht of the century gaat worden, of dat het uitloopt tot een Rico vs Badr achtige sof. Feit is dat de hele vechtsportwereld hier met grote ogen en versnelde hartslag naar uitkijkt. De twee kemphanen hebben de afgelopen maanden al heerlijke quotes naar elkaar gegooid.

Zo zei Floyd al eens in de periode van de totstandkoming van het gevecht: ‘Voordat je om 25 miljoen dollar vraagt, moet je 25 miljoen dollar waard zijn. Je hebt de twee en de vijf juist, maar je bedoelde 2,5 miljoen in plaats van 25.‘ Maar de grote mond van The Notorious blijft nooit lang dicht: ‘Ga weg met Floyd. Geloof me, de bokswereld weet niet wat het gaat meemaken. Ik ben onvoorspelbaar, niemand weet wat er gaat komen. Iedereen schrijft me af, maar let maar op. Ik ga iedereen shockeren. Ik ben er klaar voor. Ik heb er zin in.’

Zo zal dat de komende maanden nog wel even doorgaan. Beiden zullen er hoe dan ook niet slechter van worden. Naar verluidt zal er meer dan 600 miljoen dollar te verdelen zijn. Tsja, daar zouden wij ons bed ook wel voor uitkomen.  26 augustus is het zover. Noteer in de agenda’s! Deze fan made trailer warmt je alvast nog meer op.

 

Reageer op artikel:
Gruwelijke fan made trailer maakt je 100% warm voor Mayweather vs McGregor
Sluiten