Mayans MC wordt het vervolg op Sons of Anarchy

redactie 17 nov 2016 Entertainment

Alle Sons of Anarchy fans kunnen zich weer bij elkaar rapen, want er komt namelijk een vervolg. Na zeven seizoenen leek het einde nabij, maar Emilio Rivera komt met het heugelijke nieuws dat hij ook meewerkt aan de Mayans MC spinoff. In het vervolg ligt de nadruk op de broederschap van de Mayans.

Emilio Rivera krijgt een grote rol in de sequel als opperhoofd van de Mayan gang. Het personage Marcus Alvarez kwam in de afgelopen seizoenen al vaker voorbij in de serie. Maar we weten eigenlijk nog niet zoveel over deze Mexicaan, behalve dat hij lid is van een rivaliserende motorbende natuurlijk.

Route66 afleggen op de motor

Rivera slingerde afgelopen maandag zelf het nieuws op zijn social media. Hij schreef erbij: “Mayan Mondays gonna be a Crazy ride.” Helaas is er verder nog niet zoveel bekend over het vervolg van de toffe serie, maar dat het vet wordt is bijna wel zeker.

Eén van de schrijvers, Elgin Jams, verwerkt veel gebeurtenissen uit zijn verleden in de serie. Hij was zelf namelijk lid van een Boston-based gang. Hij was ook verantwoordelijk voor het verhaal van de Mayans, hij kan voor deze serie zijn pen dus weer flink zijn werk laten doen.

 

Een foto die is geplaatst door Emilio Rivera (@emiliorivera48) op

Bron: Man-man.nl.

Reageer op artikel:
Mayans MC wordt het vervolg op Sons of Anarchy
Sluiten