Sons of Anarchy spin-off, Mayans MC released nog een trailer

Redactie 12 jun 2018 Entertainment

Als er nieuws is over onze favoriete serie Sons of Anarchy, zijn we er als de kippen bij. We wisten al een tijdje dat er een spin-off zou komen genaamd Mayans MC. Heel lekker dat we nogmaals van de motorwereld mogen genieten. Nu is er nog een trailer uitgekomen.

In 2014 hield ‘ie ineens op. Je kon in Noord-Korea niet eens normaal Lingo kijken. Elke druk op de afstandsbediening resulteerde alweer bij zender waar een nieuwslezer in tranen het nieuws presenteerde dat Sons of Anarchy klaar was. Gelukkig kwam daar onlangs het goede nieuws met een flitsende teaser van een spin-off.

Kriebels

We weten eigenlijk niet heel veel meer dan dat we nu doen. De enige wijsheid die we meer bezitten is dat er een nieuwe teaser is uitgekomen. Net zo vaag weer als de vorige. Toch komen de Sons of Anarchy kriebels weer naar boven. We quoten nogmaals de synopsis van hoe hij nu bekend is: “Mayans MC will focus on the struggles of Ezekiel ‘EZ’ Reyes, a prospect in the Mayans MC charter on the California/Mexico border…EZ is the gifted son of a proud Latino family, whose American dream was snuffed out by cartel violence. Now, his need for vengeance drives him toward a life he never intended and can never escape.”

Sunny Beach

Nog steeds is er geen releasedatum bekend van onze favoriete serie. ‘This Fall’, luidt het nog. Nog even wachten dus. Zomervakantie erachteraan, cocktailtje aan de bar in Sunny Beach en dan mogen we eindelijk gaan genieten van de Spin-off van Sons of Anarchy: Mayans MC.

Reageer op artikel:
Sons of Anarchy spin-off, Mayans MC released nog een trailer
Sluiten