Maximaal genieten van de chilling tussen Touzani & Royston Drenthe

redactie 15 nov 2016 Entertainment

Wij zijn al jarenlang hartstochtelijk fan van Royston Drenthe. Die jongen heeft op een of andere manier ons hart gestolen. Hij kon een lekker balletje trappen, maar onze idolatie kwam toch vooral door z’n optredens in interviews en videootjes. ‘Zit gewoon een stukje stift op m’n truitje’ is een wonderschone all time internetclassic en verrijking van de Nederlandse taal. Wij moeten altijd lachen om Royston.

Nee, we lachen hem niet uit, we lachen om hem. We vinden Royston gewoon fucking grappig. Die chille attitude, zijn vocabulaire, taalgebruik. Daar kunnen wij gewoon heel erg van genieten. Worden we vrolijk van. Touzani ging langs bij Royaal en chillde een dagje met hem. Ze lullen over gruwelijke pokoe, over zijn tijd bij Real Madrid en Cristiano Ronaldo.

Hangen met Royston Drenthe

Je weet toch. We wonen allemaal in Nederland en dat soort gekkigheid. Het is koud buiten, maar als je mijn waggie zit, moet sowieso… Het moet gewoon broeien man. Sowieso. Ik ben ook heel erg koudbloedig, je weet toch, ik hou van een warme vibe,’ aldus Roya over de temperatuur in zijn auto. Yes brother, dit is smullen.

Reageer op artikel:
Maximaal genieten van de chilling tussen Touzani & Royston Drenthe
Sluiten