‘Max Verstappen zou in gesprek zijn met Mercedes’

Redactie 2 Sep 2017 Entertainment

We weten allemaal dat het dit seizoen niet echt lekker loopt met Max Verstappen. Mad Max zit meer in de pitbox met een blikje energiedrank, dan met zijn handen aan het stuur en begint dat inmiddels wel een beetje zat te worden.

Volgens Bild zó zat, dat hij in gesprek zou zijn met Mercedes. De Duitsers zouden de Nederlander dolgraag aan hun equipe willen toevoegen, daar ze een superduo zouden kunnen creëren bestaande Lewis Hamilton en Max Verstappen.

Dat is natuurlijk wel alsof je Ronaldo en Messi in de spits hebt staan. Om je racehandschoenen bij af te likken. Verstappen ligt nog tot 2018 vast bij Red Bull, maar het team heeft de optie om ‘m dan nog een jaar aan zich te verbinden als het bij de eerste drie teams in het constructeurskampioenschap eindigt.

Team Verstappen is nu bezig om die voorwaarde wat aan te passen. Volgens hen moet het zo zijn dat als Max niet bij de eerste drie coureurs van het kampioenschap behoort, dat hij dan mag vertrekken. Zet gelijk een beetje druk op de ketel om Max van een beetje capabele bolide te voorzien. Mocht Max volgend jaar weer zo achter de feiten aan hobbelen, dan is het gelijk een mooie escape richting Mercedes.

Hamilton zou al hebben aangegeven het nog prima naar zijn zin te hebben bij de renstal, dus die blijft de komende jaren nog wel bij Mercedes. Na het Monza weekend gaan Max & co weer verder praten met Red Bull. Wat ons betreft zien we Max in 2019 in een zilveren bolide rondscheuren om eens echt een gooi te doen naar de wereldtitel. Een verhaal dat ongetwijfeld wordt vervolgd.

Foto: screenshot YouTube

Bild

Reageer op artikel:
‘Max Verstappen zou in gesprek zijn met Mercedes’
Sluiten