Max Verstappen en Daniel Ricciardo klaar voor het nieuwe F1-seizoen

Redactie 17 jan 2018 Entertainment

Dat we allemaal fan zijn van Max Verstappen, dat is wel duidelijk. Het duurt helaas nog even totdat we de Limburger zullen zien schitteren. Red Bull Racing laat in ieder geval zien in deze komische video dat Max Verstappen en Daniel Ricciardo klaar zijn om een revanche te nemen op hun concurrenten.

Het afgelopen jaar verliep niet helemaal volgens het plan van de Hollander. Door verschillende uitvalbeurten behaalde Mad Max niet zijn gewenste resultaat. In deze video laat hij wel zien waarin hij toe in staat is. Ricciardo is hij tenminste de baas, nu nog de rest van de coureurs op de grid.

Aston Martin gaf eerder aan om in de Formule 1 te stappen. Het Britse automerk is in 2018 titelsponsor van Red Bull en zal als Aston Martin Red Bull Racing door het leven gaan. De renstal is niet de enige die mee gaat doen in de bolidewereld. Alfa Romeo wordt de nieuwe naamsponsor van Sauber. De eerste Grand Prix staat gepland voor 25 maart op Albert Park in Melbourne, Australië. Wij kunnen niet wachten.

Reageer op artikel:
Max Verstappen en Daniel Ricciardo klaar voor het nieuwe F1-seizoen
Sluiten