Max Verstappen verwent ons binnenkort met een driedelige docu

Hij was de jongste leider in de Formule 1 ooit en heeft ruim 54 zeges op zijn naam. Elke Nederlander kent racelegende Max Verstappen. Hij was eerder al te zien in een documentaire genaamd Max Verstappen – Anatomy of a Champion. Vanaf 15 februari zal het vervolg hierop te zien zijn via ViaPlay: Max verstappen – Off the Beaten Track.

In de bovengenoemde documentaire over het leven van de 26-jarige coureur werd Verstappen gevolgd in de aanloop naar de Belgische Grand Prix race. De eveneens 3-delige serie bevatte interviews met zijn moeder, vader en vrienden. Deze documentaire verscheen in april 2023. Het is nog geen jaar later krijgt het publiek dus al een vervolg. ViaPlay is wederom de producent van dit inkijkje in Max’ leven. De streamingsdienst heeft een speciale connectie met de Formule 1 waar Max Verstappen nauw bij betrokken is.

Verstappen – Lion Unleashed

Afgelopen 2022 verscheen er voor het eerst een documentaire over Max verstappen genaamd Verstappen – Lion Unleashed . Hierbij blikte de racer samen met zijn vader en manager terug op het knettergekke Formule 1 seizoen van 2021. Dit was het seizoen waarin Max Verstappen voor het eerst een wereldtitel binnenhaalde. Dit deed hij onder andere met een sprankelende eindrace in Abu Dhabi waarbij Formule 1-fanaten hun vingers aflikten.

Wat gaan we zien?

Max zelf geeft aan in deze serie een hele andere kant van zichzelf te laten zien. Het wordt een persoonlijke blik op het leven van de jonge coureur, buiten de gebaande paden van een racecircuit. Met een persoonlijk inkijkje belooft deze serie ons dus te verassen, terwijl wij de wereld van de jonge kampioen verkennen. In een persverklaring vertelt Max erg trots te zijn op deze unieke samenwerking met ViaPlay. De documentaire serie zal 3 delen krijgen. De eerste die uitkomt is op 15 februari te zien. De twee andere delen volgen op 22 en 29 februari.

Al een beetje zin gekregen in de documentaire? Zie de trailer hieronder:

Reageer op artikel:
Max Verstappen verwent ons binnenkort met een driedelige docu
Sluiten