Masturbatie is de oplossing tegen slapeloze nachten volgens Duitse zorgverzekeraar

redactie 30 Jul 2019 Entertainment

Slapeloze nachten zijn pure ellende. In je hoofd begin je af te tellen hoeveel uur slaap je nog kan pakken voordat je wekker gaat. Maar dit zorgt er alleen maar voor dat je nog wakkerder wordt. Je besluit maar even tv te kijken, een slappe thee te drinken of ouderwets schaapjes te tellen. Maar tevergeefs, niks lijkt te werken. Een Duitse zorgverzekeraar lijkt de cure te hebben gevonden tegen een slapeloze nacht: masturbatie. 

Jezelf eens flink verwennen blijkt volgens een Duitse zorgverzekeraar de oplossing te zijn tegen het niet kunnen slapen. Barmer Krankenkasse adviseert: ‘Masturbatie helpt je in slaap te vallen. Als je niet meer kunt slapen, gebruik je hand dan om jezelf te vermaken of gebruik speelgoed, dan komt de slaap vanzelf.’ Het ondeugende stukje wijsheid van onze Duitse makker werd gedeeld op de Facebook-pagina van het bedrijf mét de foto van een vibrator en de tekst: ‘Voor levendige nachten’.

Het bericht ging viraal en werd op grote schaal gedeeld. Klanten waren licht verrast door de openhartigheid van de zorgverzekeraar over het onderwerp. Masturbatie is nog steeds niet echt het onderwerp dat van de daken wordt geschreeuwd. Sommige mensen die nog geen klant waren van de zorgvezekeraar zouden zelfs twijfelen om over te stappen op hun. Met 9,2 miljoen landelijk verzekeringen is Balmer de tweede grootste zorgverzekeraar in Duitsland na Techniker Krankenkasse.

Voordelen

Masturberen zorgt voor ontspanning, maar dit is niet de enige gezondheidsvoordeel volgens Planet Parenthood website. Masturberen zorgt ook voor minder stress en het helpt je te relaxen. Daarnaast helpt het sommige mensen echt om in slaap te komen. Weet jij dat ook weer! Eerder leerden we al dat het gezond is om 21 keer per maand klaar te komen. 

Reageer op artikel:
Masturbatie is de oplossing tegen slapeloze nachten volgens Duitse zorgverzekeraar
Sluiten