Maserati showt de MC20 Notte met David Beckham als hoofdrolspeler

Buona notte, we duiken weer even de Italiaanse autowereld in. Wederom mag je je vingers aflikken bij een heerlijke bak van Maserati. Buona notte, zoals jouw prachtige Italiaanse donna je zou vertellen voor het slapen gaan: “Welterusten”. De Maserati MC20 Notte is letterlijk zo zwart als de nacht, maar ook het nieuwe pronkstuk van Maserati. Ze pakken het groots aan, want niemand minder dan David Beckham is de showman.

Alsof Maserati de autogoden weer even heeft wakker geschud. De MC20 is al een beest op de weg met de 621 pk twin-turbo V6. De Italianen introduceren de wagen nu in de Notte Edition, een eerbetoon aan Maserati’s racegeschiedenis. Zwart met gouden accenten, je zou haast kunnen zeggen: de droomwagen voor elke actiefilm.

MC20 Notte

Fenomenale video

David Beckham heeft deze bolide al eventjes mogen ervaren, want ze introduceren de wagen met een fantastische video waarin Becks te zien is samen met racekampioen Andrea Bertoline. Stel je eens voor dat deze gasten met deze wagen door de stad rijden. Pure reclame voor stijl. Kijk maar eens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maserati (@maserati)

Ze hebben de bolide letterlijk in een verduisteringspak gestoken en niet gewoon een beetje, nee, helemaal matzwart. Geen lichtstraaltje dat daarop reflecteert. Als je zo’n wagen door de straten ziet scheuren, is het net alsof de nacht zelf een auto heeft gekregen.

MC20 Notte

Ook al gaat Maserati met deze wagen de ietwat boeverige kant op, het is wel een toppertje geworden. We beginnen even met de binnenkant van deze bolide. Met Alcantara-stoelen, een stuur bedekt met carbon fiber en een exclusief ‘UNA DI 50’ metalen plaatje. Heerlijk showmateriaal en nog beter, het ziet er allemaal zeer strak uit. Het is een feestje van zwart Alcantara en leer. Daarnaast hebben ze nog wat gele stikseltjes toegevoegd om het wat op te vrolijken. De logo’s zijn gespoten in goud om nog een beetje extra Italiaanse klasse aan de wagen toe te voegen.

MC20 Notte

Exclusieve bolide

Het gaat een exclusieve bak worden, want er zullen maar vijftig stuks wereldwijd verschijnen. Als je er een kan scoren, ben je echt een van de uitverkorenen.

Reageer op artikel:
Maserati showt de MC20 Notte met David Beckham als hoofdrolspeler
Sluiten