Marvel viert 80-jarig bestaan en dropt levensgroot Captain America schild

redactie 17 Jul 2019 Entertainment

Wij hadden liever een volledig werkend Iron Man suit gehad, maar we moeten wel realistisch blijven. Marvel viert namelijk dat ze al 80 jaar bestaan en daarom droppen ze nu een Captain America schild die jij kunt kopen. Tof collectors item voor de ultieme Marvel-fan.

Oh, de hamer van Thor Mjölnir of Stormbreaker was natuurlijk ook keihard geweest. Toch zouden we dit schild van Captain America ook wel graag in ons bezit willen hebben. Hij is natuurlijk niet voor niks The First Avenger als we de Marvel Cinematic Universe aanhouden.

Replica

Het levensechte 1:1 replica schild is onderdeel van de Hasbro Legends Series en is beschikbaar voor pre-order voor honderd dollar, pittig prijsje hoor. Je zou haast denken dat je voor dat geld ook echt een volledig Vibranium metalen schild krijgt, jammer alleen dat dit geen ding is op onze planeet.

Verder is hij wel precies zoals Cap hem in de film heeft. Het schild heeft een diameter van 24 inches en twee banden voor de goede grip. Natuurlijk is hij verder wel super gedetailleerd en zitten de herkenbare strepen erop met als kers op de taart die ster.

Reageer op artikel:
Marvel viert 80-jarig bestaan en dropt levensgroot Captain America schild
Sluiten