Mark Wahlberg heeft een strengere ochtendroutine dan jij, wedden?

Filmster Mark Wahlberg kunnen jullie kennen van films zoals Ted, Uncharted en Shooter. De 52-jarige superster doet er tegenwoordig ook alles aan om in shape te blijven. Denk hierbij aan ijsbaden, workouts en een streng dieet. Zijn ochtendroutine ziet er dan ook zacht gezegd verbazingwekkend uit. Terwijl wij ons nog eens omdraaien in ons nest, staat Mark al in de sportschool.

De ochtendroutine van de Hollywood ster werd afgelopen jaren veelvuldig gedeeld op social media. In een recent interview gaf Wahlberg aan dat zélfs hij niet altijd zin heeft om ’s ochtends de sportschool in te gaan. Naar verluid begint zijn dag al om 04:00 uur. Hierna volgt hij een strenge routine om zijn dag zo goed mogelijk te beginnen.

Ochtendroutine Mark Wahlberg

Als Mark om 04:00 uit zijn bed stapt neemt hij gelijk een ijsbad. Dit is tegenwoordig in Nederland ook razend populair. Dit komt door alle voordelen die het heeft. Een ijsbad is namelijk goed voor je gemoedstoestand, de bloedsomloop in je lichaam en je wordt er goed wakker van. Wahlberg geeft aan dat het ijsbad vooral om die laatste reden in zijn ochtendroutine is opgenomen. “Ik word er wakker van. Na het ijsbad sta ik gelijk aan en ben ik klaar om te gaan.” Hierna zoekt Wahlberg zijn inpandige sportschool op. Althans, die was aanwezig in het huis dat hij vorig jaar te koop zette.

Mark geeft aan dat hij twee trainingssessies per dag houdt. Daarnaast maakt hij overdag nog tijd om met z’n kinderen te spelen. Tot slot is hij ook nog even op de golfbaan te vinden. Dit vult hij allemaal aan met een streng dieet. Het is niet gek dat de filmster geen zin heeft om voor dag en dauw in de sportschool te staan. Toch doet hij het, omdat hij elke dag het maximale uit zichzelf wilt halen. Hier kunnen wij nog wel wat van leren, toch mannen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Reageer op artikel:
Mark Wahlberg heeft een strengere ochtendroutine dan jij, wedden?
Sluiten