Mannen die illegale castraties en amputaties uitvoeren de bak in

De Londense Marius Gustavson van 46 jaar oud hield er een aparte dan wel gore hobby op na. Zijn lichaam zag hij als een soort knip en plakboek en dus moesten zowel zijn penis als zijn linkerbeen eraan geloven. Hij filmde deze amputaties ook nog eens en gooide dit, achter een betaalmuur, het internet op. Vrij ziek. 

Hopelijk ben je niet apenbrak, want het kan zomaar zijn dat je maag een kleine cirkel om zijn eigen as maakt bij het lezen van dit stuk. Gister was het eindelijk tijd voor het hoge woord van de rechter, Marius en zijn compagnon verdwijnen jarenlang achter de tralies.

Illegale operaties

Deze Marius was niet vies van een beetje bloed en liet in 2017 zijn eigen piemel afsnijden. Dit gebeurde niet in een steriel ziekenhuis of onder medisch toezicht, maar gewoon bij hem thuis. Dit alles deed hij ook nog met een camera ingezoomed op zijn zaakje. Op zijn eigen website publiceerde hij dit vervolgens, zodat mensen tegen betaling deze walgelijke beelden konden aanschouwen. Voor geen duizend euro zouden wij hier naar willen kijken, maar good for him lopen er genoeg freaks rond die er wel warm van worden. Deze amputatie beviel Marius trouwens wel, twee jaar laten pakte hij het nog grootser aan. Hij liet zijn linkerbeen bevriezen en vervolgens amputeren. Deze nobele taak vertrouwde hij toe aan Damien Byrnes en Jacob Crimi-Appleby. Deze twee hadden al eerder bekend verantwoordelijk te zijn voor ‘het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel’. Gister werd bekend dat de mannen vijf jaar en drie jaar en acht maanden achter de tralies verdwijnen. Damien is een oude bekende van Marius. Hij huurde Damien namelijk in voor seksuele diensten en in één van de video’s zei Damien na de penis amputatie met een keukenmes ”Zo, die kan van mijn bucketlistaf. Dat had ik nooit verwacht.”

Nullos

De aanklager zei dat Marius ‘het brein is achter een een lucratieve onderneming voor extreme lichaamsaanpassingen’ en bij een hoop mannen de penis of ballen verwijderde. Zijn zaakje, of eigenlijk het verwijderen van het zaakje houdt verband met nullos. Dit zijn voornamelijk mannen die hun volledige geslacht laten vernietigen en soms ook nog hun tepels weg laten snijden. Over zijn amputaties doet hij ook niet geheimzinnig, hij bekende dit in oktober al, in maart zal hij voor de rechter komen. Daarnaast schepte hij volgens bronnen op dat hij meer dan 26 mannen had gecastreerd, waarvan 18 volledig. Tegen de man die hem hielp zijn been te verwijderen, vertelde hij dat hij de ballen (waarschijnlijk op sterk water) wilde bewaren in potten. Naast het opscheppen deed Marius meer dingen die niet zo sjiek waren, hij deed namelijk aanspraak op een uitkering voor mensen die arbeidsongeschikt zijn. Zo wist hij 18.500 pond te claimen, ondanks het feit dat hij volledig vrijwillig zijn eigen been had laten amputeren.

Reageer op artikel:
Mannen die illegale castraties en amputaties uitvoeren de bak in
Sluiten