Margot Robbie schittert als Harley Quinn in eerste volledige trailer van Birds of Prey

redactie 2 Oct 2019 Entertainment

Boem, boem, boem en nog eens boem. Wat een knaller gaat dit worden. De prachtige Margot Robbie, ieders favoriete schoonheid uit het land ‘down under’ is terug als de sexy Harley Quinn. Een rol waar wij mannen (en vrouwen) het zeker warm van krijgen. Korte sexy pakjes en een hele hoop gekkigheid en geweld. Beter dan dit gaat het niet worden.  

Harley is Back

Eindelijk is het zo ver! We wisten al dat er een spin-off zal komen van Robbie’s Harley Quinn uit de film: Suicide Squad. We gaan er niet om liegen dat we hier heel erg naar uitkeken, want ja Margot hé. Maar het wordt zelfs nog beter. Harley is namelijk niet alleen, maar neemt een hele gang aan mooie/gevaarlijke dames met zich mee. Birds Of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn heeft wat ons betreft dus al gewonnen.

The crew

Jurnee Smollett-Bell is Black Canary, Huntress wordt gespeeld door Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez is detective Renee Montoya en Ella Jay Basco kruipt in de rol van Batgirl. Het vijftal wordt natuurlijk afgerond door de enige echt Harley Quinn. Maak de borst maar nat, want deze verleidelijke dames zijn voor niemand bang. Girl power in the house!

Foto: Warner Bros

De trailer

In de trailer zien we ook nog het mooie koppie van Obi Wan Kenobi (Ewan McGregor) voorbijkomen. Harstikke top. Dit keer is hij echter niet de reddende engel, maar de bad-guy genaamd Black Mask (Darth Vader?). De voice-over verklapt ons dat Harley en The Joker niet langer een zetje zijn, feestje! Harley is zoals verwacht helemaal psycho en organiseert dus een nieuw leuk clubje. Wel is het leuk dat ze zich lijken te focussen op het ‘held’ gedeelte van antiheld, want ze willen Batgirl redden uit de handen van Black Mask. Verder verklapt de trailer erg weinig. Wij zijn heel benieuwd en kunnen niet wachten op de terugkeer van Harley Quinn!

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn komt op 7 februari 2020 in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Margot Robbie schittert als Harley Quinn in eerste volledige trailer van Birds of Prey
Sluiten