Mansory komt met hele gave Blue Marlin Jetski

Redactie 19 mrt 2018 Machines

Luxe qua machines zijn er in alle soorten en maten. Meestal kwijlen we weg bij dikke auto’s maar soms weet een ander pk-monster onze aandacht te trekken. Wie droomt er namelijk niet om op zijn 40ste een dikke boot te hebben of een monsterlijke truck? We houden van snelheid en al helemaal als het er dan ook nog is gelikt uit ziet. Deze brute jetski van Mansory weet aan al onze eisen te voldoen. Kopen!

Mansory staat bekent om zijn vette tuningsprojecten op dikke auto’s. Wat dacht je van de S63 AMG of die Aventador? Behoorlijk vet als je ‘t ons vraagt. Dit keer hebben ze onze aandacht weten te vangen met iets geheel anders, want Mansory blijkt ook op het water uit de voeten te kunnen. Deze super brute jetski willen wij in elk geval wel bij ons voor de deur hebben liggen. De Sea-Doo RXT-X 260 RS bevat maar liefst 550 PK en is geheel vervaardigd uit carbon fiber. Verder is het zwart-rood herkenbaar van eerdere projecten van Mansory.

Mocht je dit prachtding willen aanschaffen zul je diep in de buidel moeten tasten. De jetski kost een luttele 62.000 pond, oftewel zo’n 70.000 euro. Maar hé, je moet er iets voor over hebben. Sparen maar. Tot die tijd wegdromen met de foto’s.

Jetski Jetski Jetski

Foto: Mansory

Reageer op artikel:
Mansory komt met hele gave Blue Marlin Jetski
Sluiten