Fight of the Century 2: Epische rematch tussen Manny Pacquiao en Floyd Mayweather

Fantastisch nieuws uit de bokswereld! Zet je schrap, want Manny Pacquiao heeft zojuist een bommetje gedropt: hij maakt zich officieel op voor een rematch tegen Floyd Mayweather! Het event gaat plaatsvinden in Saitama, Japan.

De Filipijnse boksicoon kondigde de fight groots aan. Dit deed hij samen met Nobuyiki Sakakibara, het hoofd van de RIZIN Fighting Federation, tijdens een oudejaarsevent in de Saitama Super Arena in Japan. Pacquiao, die een contract had getekend bij RIZIN en en 2023 geen actie had gezien, verontschuldigde zich tegenover het publiek, maar maakt hets nel goed met het nieuws waar we allemaal op hadden gewacht.

Aankondiging

‘Daar ben ik heel blij mee. Bedankt!’, riep Manny uit, terwijl hij de menigte op het puntje van hun stoel hield. Hij heeft echter niet alle details gegeven, waardoor we het verleidelijke vooruitzicht hebben van een ‘groot gevecht’ tegen Mayweather in 2024.

Twist

Uit verschillende bronnen blijkt dat deze rematch waarschijnlijk meer een vriendschappelijk gevecht zal zijn dan een volwaardige professionele wedstrijd. Zowel Pacquiao als Mayweather hebben hun bokshandschoenen al aan wilgen gehangen en zijn sindsdien alleen nog maar terug in de ring gestapt voor vriendschappelijke wedstrijden. Verwacht dus wat vuurwerk, maar misschien wel met een vriendelijke twist.

Fight of the Century

Laten we teruggaan naar 2015, toen deze twee legendes voor het eerst tegenover elkaar stonden. Dat gevecht, genaamd “The Fight of the Century”, heeft nog steeds het record van de bestverkochte pay-per-view in de geschiedenis met maar liefst 4,6 miljoen aankopen. Mayweather won het gevecht met een unanimous decision in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, waardoor hun namen in de boksgeschiedenis zijn geschrift.

@boxingdunia manny pacquiao vs maywather jr#boxing #boxing🥊 #boxingday #boxingfans #Boxing #mannypacquiao #pacquiao #pacman #manny #maywather #mgm ♬ Dj Old Dalinda Slow Mengkane – HRSDN

De hype voor deze rematch in de Japan is ongekend en met het vriendschappelijke format is het veilig om te zeggen dat dit evenement niets minder dan iconisch zal zijn.

Checken die hap

Check de onderstaande aankondiging en houd alles omtrend boksen in de gaten voor meer details. Het aftellen naar Manny Pacquiao versus Floyd Mayweather 2 is officieel begonnen en het wordt een achtbaanrit die je niet wilt missen!

Reageer op artikel:
Fight of the Century 2: Epische rematch tussen Manny Pacquiao en Floyd Mayweather
Sluiten